Last news in Fakti

19 Март, 2017 07:15 2 807 0

Когато има стимул няма невъзможни неща

Тази сутрин ще ви пренесем в още една гледна точка за историята на един дрифт пилот и механик, за който няма невъзможни неща. Преди шест години, Роб Парсънс с прякора Chairslayer преживява инцидент с кросов мотор, който почти не оставя здрава кост по тялото му. Това води до обездвижване на долната част на тялото му, но не сломява духа му и любовта му към автомобилите.

Той се впуска в направата на ръчно управление за дрифт автомобила му, което може да изпълнява всички функции на педалите и скоростната кутия, а това хич не е лесен процес. След няколко години обаче, Роб успява да го сътвори и да го вкара в употреба в любимия си Nissan 200SX, който има немалкото мощност от над 600 конски сили на колелата благодарение на V8 с компресор.

Освен придобитите умения, които водят до създаването на редица дрифт автомобили, той иска да бъде полезен и на други хора с подобно физическо състояние, които искат да карат любимите си автомобили в ежедневни условия и най-различни дисциплини от моторните спортове. Този човек с несломим дух определено заслужава уважение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА