10 Юни, 2017 10:38 6 950 4

Най-потентното Subaru BRZ няма турбо

  • subaru-
  • brz
Най-потентното Subaru BRZ няма турбо - 1

Subaru разкриха "най" версията на спортното си купе BRZ и за Европа и Северна Америка и както много от феновете си мислеха, тя няма мечтания 2.0-литров турбодвигател. Причината може би е, да не се сблъска с WRX STI и значките и означенията STI само може да подразнят пристрастените към марката.

Най-потентното Subaru BRZ няма турбо

Какво обаче, е променено в това леко атмосферно купе с блестящо управление? Стандартните спирачки са заменени с четирибутални апарати отпред, джантите са заменени с нови по-широки и по-леки обути с гуми Michelin Pilot Sport 4 с размер 215/40 R18, а на багажника има голямо карбоново антикрило, което има възможност за регулиране на наклона. Предната броня е с по-нисък карбонов "нож", праговете също са по-ниски, а и дифузьора в задната броня.

Най-потентното Subaru BRZ няма турбо

Всичко не приключва до тук - окачването е заменено с регулируемо от Sachs, стабилизиращите щанги са по-дебели и всичок това е минало през фино настройване. Естествено всичко е в означения STI, като и интериора е обхванат от промени - седалките са облечени в комбинация от кожа и алкантара и имат червени колани, а таблото е с нов цвят. Като говорим за цветове - автомобилът ще има избор от три - WR Blue Pearl, Crystal Black Silica и Crystal White Pearl. От лимитираната серия ще бъдат произеведни само 500 броя, като очакваме и цената да се вдигне значително.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Random

    7 12 Отговор
    Щото ризите няма да издържат...
  • 2 СУБАРУТРЕПАЧ

    2 10 Отговор
    те щото буталата издържат нали
  • 3 Гост

    18 3 Отговор
    А вие щото пък някога сте имали WRX STI, нали? Или пък щото буталата на М3 Е46 и С32 AMG, много повече издържат?

    Коментиран от #4

  • 4 20TurboEJ207

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Откъде да знаят децата, те слушат оттук- оттам, от "професионални" български тунери....
    Първото, което е, точно 2.0 турбо (EJ207) ще има най- малко проблеми с карантиите откъм здравина на материала... Затова навсякъде извън Япония реват за този мотор, но- няма...