Last news in Fakti

13 Юни, 2017 07:15 2 695 1

Opel с нов изпълнителен директор

Opel с нов изпълнителен директор - 1

Слуховете за напускането на Д-р Карл-Томас Нойман от най-високата позиция в автомобилния производител Opel се оказаха истина, която бе потвърдена вчера. Той обаче, ще остане в борда на директорите до пълното прехвърляне от General Motors към PSA. Той споделя, че решението му за слизането от поста е било много трудно и след завършването на сделката ще напусне компанията официално.

Позицията му вече е наследена от бившия финансов директор на компанията Михаел Лоншелер, като бордът на директорите е съкратил до минимум процеса на назначаване. Той започва като финансов директор през 2012-та година, като преди това работи в производителите Volkswagen, Daimler и Mitsubishi Motors.

Според други слухове обаче, Д-р Нойман може да оглави VW Group, но нищо не е потвърдено до момента. Ще видим до какво ще доведе този ход, който очакваме да има още преструктурирания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УЖАС

    1 1 Отговор
    Къв е тоя рептил бре!?