Last news in Fakti

14 Юни, 2017 20:00 6 933 3

Истерията, която създава Aston Martin Vulcan

Истерията, която създава Aston Martin Vulcan - 1

Всеки път, когато Vulcan излее своя гняв върху пътя си е малък празник. Карбоновото произведение, което успяха да създадат англичаните от Aston Martin, е нещо впечатляващо без дори да го виждаме. За това се грижи 7.0-литровия атмосферен високооборатен V12 и неговите 820 конски сили. Причината за това всяко излизане на Vulcan на открито да е ценно е, че той е пригоден само за затворени трасета и писти. Ако натиснете бутона "play", можете лесно да разберете, защо възхваляваме този "островитянин". Появата му е част от планинското състезание в Шелсли Уолш в Уорчестършир, Англия - най-старото автомобилно съревнование в света, което за пръв път става арена на надпревари през 1905-та година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джонката

    3 28 Отговор
    Тези коли никога няма да могат да достигнат качеството на легендата е36 просто са без дух и какво е това карбон нито пластмаса нито метал не разбирам смисъла да се правят от 90-те насам качественни коли не се правят
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Андре

    3 0 Отговор
    Колата е много яка...цвета обаче ще ме убие... направо и открадва красотата....