15 Юни, 2017 15:20, обновена 15 Юни, 2017 22:23 9 492 6

Новият Range Rover на живо в София

  • range rover-
  • velar
Новият Range Rover на живо в София - 1

Световната премиера на новото попълнение в луксозната гама на Range Rover, носещо името Velar, се състоя по време на автомобилното изложение в Женева. Сега автомобилът стъпва на българска земя.

Новият спортен кросоувър на Range Rover запълва нишата между най-достъпния Evoque с базова цена 71 370 лв. и по-големия Sport (127 540 лв.). Потенциална плячка на Velar са Porsche Macan, BMW X4 и Mercedes-Benz GLC Coupe.

Кросоувърът Velar е технологичен близнак на Jaguar F-Pace, на чиято платформа IQ е построен. Автомобилът се оборудва с 6-цилиндрови V-образни двигатели, а най-мощната версия SVR е въоръжена с V8.

Представянето на родна земя на Velar се състоя на 15.06 от 20.00 часа. Фейсбук каналът на mobile.bg излъчи на живо българската премиера на Range Rover Velar. Ако сте я пропуснали, вижте я сега.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жони Браво

    9 12 Отговор
    Браво!
  • 2 yyyyyy

    19 13 Отговор
    pulen kenef ! nqma po-4upliva kola.
    porednata angliiska otrova !

    Коментиран от #4

  • 3 Ник

    8 1 Отговор
    Аз не видях някаква особена разлика със модела "Спорт".
    - Чист маркетингов похват!
    Подмяната на фарове и решетка не го правят нов автомобил. - Волан, интериор, екстериор ... - Едни и същи. Ако шибнеш отстрани няколко отвора на калниците и ето ти " Аутобиографи"...
  • 4 Чорба от греховете на отец Никодим

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "yyyyyy":

    Откъде разбра, като не можеш да и купиш дори гумите с джантите?
    Да не говорим за цялата кола...жалко е да изказваш мнение, твоята кола да не би да е по хубава и по-скъпа?
  • 5 Alex

    10 2 Отговор
    Уф дано са намислили поставянето на калобраните по някакъв нормален начин, че на F-Pace е цяла дипломна работа за 2 часа с неясен ефект.

    Иначе цялата гама Jaguar Land Rover е заложена от чертожната дъска да струват чисто като поддръжка 400+ евро на месец, и то за евтин модел като Диско Спорт. Пример- задължително обслужване на скоростите всяка 3та година или километрите- 1700 евро(масла и филтри само за цялата трансмисия). Алуминиево-пластмасовото окачване е заложено с пълна сила.
    Но пичове забравяте един факт, таргет групата на тези автомобили въобще не ги е^е за такива дребни детайли.

    Не отричам че е добре да си поставиш пърдялото вътре =)

    Коментиран от #6

  • 6 Msux

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Alex":

    Еми да ама работата е , че дори заможни хора в БГ не могат да си го купят, защото едно е да дадеш 100хиляди, едно е да дадеш 100 и после всеки месец по 1200лева + каско и т.н. и ти стане златно.