21 Юни, 2017 00:07 5 213 4

Колко ще даде Camaro ZL1 1LE на Ринга?

Колко ще даде Camaro ZL1 1LE на Ринга? - 1

Американците от Chevrolet пуснаха едно загатващо видео, говорещо за способностите на най-потентното Camaro - ZL1 с пакета 1LE. Един от наистина добре преродените мускулести автомобили, разкри своите способности съвсем скоро и даде завидното време от 7:29:60 във версията ZL1 снабдена с компресорен V8 и мощност от 650 конски сили. Това е един от американските автомобили, които умело се пребориха да докажат, че те могат и да завиват. Сега обаче, те искат да затвърдят твърдението и ще го направят с ново постижение или поне за такова говори видеото, което бе публикувано във официалната страница на модела във Facebook.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    4 4 Отговор
    Алфа Джулия с 2,9 литров двигател ще го направи лудо това Камаро с 6,2 литров двигател !!!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Shmeker

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Не подценявай Американския V8. Джулията е еднодневка, като всяка алфа. Като направят 12 години и са по 1000 лв. докато Камарото си е класика, следваща Мустанг.

    Коментиран от #4

  • 3 Алфа Ромео

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Така е....
  • 4 Алфа Ромео

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Shmeker":

    Бъркаш са малко, от Алфа 159 нещата не стоят точно така, покажи ми 12 годишна 159 за 1000лв. , за един период от време Фиат се опитваше да съсипе марката, но нещата се променят лека-полека.