Last news in Fakti

23 Юни, 2017 12:00 5 336 3

Къде и как трябва да се кара дяволският Challenger

  • dodge-
  • challenger-
  • demon-
  • srt
Къде и как трябва да се кара дяволският Challenger - 1

Дяволският Dodge Challenger SRT Demon има 6.2-литров V8 с мощност 850 к.с. и 1 044 Нм. Подобен двигател се монтира също на Challenger, Charger Hellcat и Jeep Grand Cherokee Trackhawk, но моторът на Demon е снабден с различен механичен компресор, модифицирана изпускателна система и нов всмукателен тракт.

Всеки Demon излиза от завода с гуми за драг, а от салона са изхвърлени всякакви ненужни глезотии като озвучителна система, парктроник, седалки и т.н. Всичко това обаче си има съответната цена, а и условия. За спазването на последните всеки купувач подписва договор, според който е длъжен да ги спазва.

Къде и как трябва да се кара дяволският Challenger

Едно от условията гласи, че Challenger SRT Demon не може да се кара при температури на въздуха под минус девет градуса по Целзий. От компанията забраняват и карането със специалните драг гуми по мокри пътища. Забранява се и возенето на пасажери на местата, където принципно се монтират седалките.

Ако искате да возите някой, то трябва да имате заводско монтирани кресла. По цивилната пътна мрежа на водачите на Demon се забранява включването на спортните режими на колата. Списъкът със забраните продължава с по-незначителни условия, едно от които е книжката за експлоатация да бъде прочетена задължително.

Къде и как трябва да се кара дяволският Challenger


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    11 1 Отговор
    Само да ми го дадат и обещавам да спазвам договора. Ще ги точкирам на Кондофрей

    Коментиран от #2

  • 2 Радо

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "YAMAHA":

    Настилката на Кондофрей макар и да е доста подобрена последните няколко години все още не е готова за 1000+ нютона на един мост :D Поне хубави бърнаути ще правиш :D
  • 3 Иво

    2 3 Отговор
    Това "нещо" може да се кара само на права отсечка, при първия завой ще се забие в дърво.