24 Юни, 2017 07:15 5 482 3

Джанти, джанти и пак джанти - Worthersee 2017 според Rotiform

Джанти, джанти и пак джанти - Worthersee 2017 според Rotiform - 1

През миналия месец се състоя най-епичното събитие за феновете на автомобилите от VAG групата в света. От години то се провежда на брега на едноименното езеро и буквално всяко празно пространство бива запълнено от автомобили. Разнообразието става все по-голямо, а и Volkswagen всеки път приготвя интересни прототипи, с които да зарадва пристрастените.

Това видео идва от един от най-известните производители на джанти в момента - Rotiform и сами можете да видите какво огромно разнообразие от форми предлагат, за да задоволят всеки дизайн и стил. Не се сещаме за по-добро събуждане в този съботен ден от гледката към красиви автомобили и приятна музика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    20 2 Отговор
    Ас миналата година си купих тазове от илиенци за 12 лева и съм си ги вързал със свински опашки та да не испаднат по дупките и мога да кажа че са много по красиви от тея жанти къде ги показвате

    Коментиран от #3

  • 2 Morgoth

    4 2 Отговор
    Тук май са отбрали от грозното най-грозното. Сред оригиналните джанти на ВАГ-овете има къде по-добри.
  • 3 Жанта

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    И аз така ама моите се и връткат;)