Last news in Fakti

9 Юли, 2017 07:15 5 585 1

280 коня за Hyundai i30 N

280 коня за Hyundai i30 N - 1

Около първото произведение на подразделението на Hundai изградено на базата на i30 се разпространява информация от около близо две години, но вече имаме първите и най-важни данни - мощността. Малкият хечбек на южнокорейците ще разполага с две нива на мощност - 250 и 280 конски сили при версията Power Package. В това видео ще видим създателя, който беше "откраднат" от BMW M Gmbh - Алберт Биерман да разказва по-нашироко за идеята на автомобила. Тя включва доставянето на забавление при управлението, наистина добри възможности при карането на писта и същевременно добро поведение на пътя. Видеото също говори и за бърза смяна на режимите от волана - идея, която със сигурност идва от спортните модели на Баварците. Премиерата на автомобила ще се случи в края на седмицата - на 13-ти и тогава е знаем повече за него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    3 1 Отговор
    Клипчето е супер и мн ме впечатли !Естествено че не обърнах никакво внимание на колата,а кефът беше да слушам В.СИДЕРОВ как коментира !