14 Юли, 2017 07:15 6 552 3

Разкриха подробности за Aston Martin Valkyrie 

  • aston martin-
  • valkyrie
Разкриха подробности за Aston Martin Valkyrie  - 1

Следващото поколение хибридни хиперспортни автомобили ще влезе по съвсем нов начин. Първите две от тези произведения идват от Mercedes и от Aston Martin, като тук ще обърнем внимание на това от английската компания наречено Valkyrie.

Машината бе разкрита преди няколко месеца, но това бе само външност, която бе далеч от готов автомобил. Сега обаче, великобританците показаха малко по-детайлни снимки на автомобила, който се приближава все повече до поточната линия. Повечето от вас вече са запознати с екстериора, но тук ще видим много по-детайлно вътрешността на тази хипер машина.

Интериора може да бъде наречен всичко друго, но не и пищен - седалките или поне това, в което трябва да седят шофьора и пасажера са отливки в шасито, които имат меко покритие на възловите места. Таблото се спира до мултимедиен дисплей в дясната част и правоъгълен мултифункционален волан с малък екран в средата - пряко вдъхновение от болидите във Формула 1, както и два малки дисплея в двата края на таблото, които ще бъдат огледалата за задно виждане.

Директорът по екстериорния дизайн - Майлс Нюрнбергер споделя, че те са на 95 процента от завършването. Това, което виждате е основната структура на колата, която бе разкрита първоначално, като останалите части, по която се работи ще бъде добавена допълнително, след като Ейдриън Нюи извлече максимално много притискателни сили от тях.

Очакваме да видим на мястото му и 6.5-литровия V12, който ще бъде преработен от Cosworth.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 2 Отговор
    Ако монитора в лявата част му е там мястото, значи са се изложили. Този тип волан може да е отличен за колите от Ф1, но не и за градски суперкар. За чистачката няма смисъл да се говори.

    Коментиран от #2

  • 2 турбо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Да , малко са се изложили с тези монитори , вместо огледала . Трябвало е да ги монтират на колонките , а не под предното стъкло , така че да не пречат на водача . А иначе тази кола изобщо не е градски суперкар , а по-скоро болид от LMP 2 сериите .
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    МОМЦИ - ВИЕ НАЛИ НЕ ,МИСЛИТЕ СЕРИОЗНО ,ЧЕ ГЛАВАТА НА ШОФЬОРА ЩЕ БЪДЕ НА НИВОТО НА ВОЛАНА ,ЧЕ ДА НЕ ВИЖДА ИЗЦЯЛО ЛЕВИЯ МОНИТОР ???? СНИМКАТА Е НАПРАВЕНА НА НИВОТО НА ВОЛАНА А НЕ ОТ ВИСОЧИНАТА НА ГЛАВАТА НА ШОФЬОРА ОТ КЪДЕТО ЩЕ СЕ ГЛЕДА ДИСПЛЕЯ ! МОЛЯ ВИ СЕ МИСЛЕТЕ МАЛКО ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ЩУРОТИЙ !!!