28 Юли, 2017 20:00 9 383 5

Mercedes-Benz 280SE - тежка класика

Mercedes-Benz 280SE - тежка класика - 1

Има част от феновете на Mercedes, които не могат да възприемат автомобилите създадени след началото на 90-те години. За тях новите модели на компанията просто нямат душа и ние можем да ги подкрепим. В старите модели има нещо, което трудно може да бъде описано - може би това идва от по-отпуснатите ръце на дизайнерите по това време, може би това идва от самата идея за моделите, която не бива повлияна толкова от ръководните органи, за да може непременно да носи печалба на компанията. Точно това представя модела W108 - класически форми, класическа вътрешност и V8 двигател. Той се произвежда от 65-та до 72-ра и от него излизат над 380 хиляди автомобила, като най-известния и култов негов представител е едно от първите творения на AMG - 300SEL 6.3, но тук Джей Лено ще ни разкаже за купето 280SE.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димчи

    30 2 Отговор
    Страхотен!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Ал Купоне

    17 6 Отговор

    До коментар #1 от "Димчи":

    ...и безподобен !
  • 3 Колев

    19 2 Отговор
    С комплименти от времето когато техниката се е правила, за да служи на човека.

    А не човека да купува и обслужва непрестанно техниката.
  • 4 Бай Иван

    10 2 Отговор
    Това са истински коли от моето детство вече никой не прави такива,за голямо съжаление.
  • 5 Лъскавко

    8 0 Отговор
    Машина за шофиране. Лукс без циганийски лъскави л..норя. Това искат хората. И все повече не го получават. Затова 20 годишен автомобил събира повече погледи от модерна бръмчалка с мотор от скутер.