Last news in Fakti

3 Септември, 2017 10:59 6 749 4

Viper ACR с нов рекорд, но и дълбоки рани

  • dodge-
  • viper-
  • acr
Viper ACR с нов рекорд, но и дълбоки рани - 1

Един митичен американски автомобил бе хванат от вълната за намаление на работния обем и скоро една ли ще стъпи на поточната линия - култовия Viper с неговия чудовищен V10 двигател. За да го изпратят подобаващо, феновете организираха най-потентната му версия ACR да стигне до Нюрбургринг и да завземе рекорда за американска машина с ръчни скорости. Те бяха подпомогнати от производителя на гуми Kumho и постигнаха впечатляващото време от 7:03.

Viper ACR с нов рекорд, но и дълбоки рани

Това обаче, не задоволи желанията им и те опитаха отново да слязат под тежката граница от 7 минути. Времето, което успяха да постигнат бе 7:01, но на втората обиколка със скорост от близо 260 километра в час, предната лява гума се предава в един от бързите завои и това довежда до катастрофа, която обаче, изглежда с много малко поражения като се има предвид скоростта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДД

    2 0 Отговор
    е това е яко ама само на
    плейстейшън съм карал
  • 2 Кибик

    9 4 Отговор
    Kumho са галоши, логична развръзка. Michelin, Pirelli, че дори и Continental са по добри

    Коментиран от #3

  • 3 Чичу Ади

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Кибик":

    Много ги чуваш петлите. Сигурно си карал с пистови гуми от изброените и си ги съпоставил с Кумхо. Като гледам облаците от снимките, сигурно е било 15 градуса температура на асфалта. При такива условия и канаколита спира да лепи...
    Вайпъра е страшна машина. Да влезе във времената на 5-10 пъти по-скъпите от него коли, безценно. Няма КЕРС, няма ел. мотори, няма турбини... Единствената причина да го спрат от производство е........ ниската му цена. Такива коли си купуват богаташи, които искат показност. Каква показност с кола за 100000 гущера, когато колегата му кара Ламбо за 300000, а съседа Ферари за 500000. Корвета и Мустанга са с историческа стойност, също като Ф150. Тях американците ги пазарят за да се правят на патриоти. Не е ли смешно старец на 75 да кара чисто нов Ф150, облечен с костюм отиващ на църква или до магазина... Но когато не живееш в бълХария, можеш да си позволиш дори такива налудничеви неща.
  • 4 Мразя Нови Кенефи

    0 1 Отговор
    че той не си ли изглежда така по принцип?