Last news in Fakti

15 Септември, 2017 11:00 4 291 5

Първи снимки на най-малкото шведско SUV

  • volvo-
  • xc40

Унгарският вносител на Volvo публикува погрешка рекламно клипче, което разкрива напълно най-малкия кросоувър в гамата на марката. Моделът ще бъде представен официално на 21 септември.

Дизайнът на автомобила практически не се различава от прототипа 40.1, показан през май миналата година. Серийната версия се отличава незначително от концепта само по формата на броните, радиаторната решетка и джантите.

Интериорът на XC40 е изпълнен в стилистиката на по-големите модели на Volvo. Кросоувърът получава вертикален екран на мултимедийната система Sensus и цифров приборен панел. Оборудването включва система за кръгово видеонаблюдение, адаптивен круиз контрол, функция за контрол на движението в лентата и система за екстрено спиране, разпознаваща пешеходци и велосипедисти.

Новото шведско SUV е построено на модулната платформа CMA. XC40 е първият модел, базиран на това шаси. С производството ще се заеме заводът на Volvo в Белгия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Охрана на дискотека

    15 12 Отговор
    В БГ няма да се продава добре. Гледам го и не ми нагарча от чалга, кой ще си го купи тва, че да се фука с него? Нещо за агрегатите няма ли? Нали щяха да са хибрид или електро?! И ако не мога да изрева с двигателя така че да накарам децата в детската градина да заекват, а бабите да се кръстят, закво ми е такава кола?? Нищо не разбират от Балкански пазар тея шведи...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бульбаш

    6 0 Отговор
    Добро синко,добро...
  • 4 Варна

    4 1 Отговор
    Мой познат си купи преди 3 месеца ХС 90 въпреки, че се опитах да го разубедя...
    - Сега се "пука по шевовете" от яд. Всеки месец е поне по 2 пъти в сервиза. Не беше камерата заден ход, датчика за чистачките, скоростната която е адаптивна, бъгове в софтуера ... - .аси китайският боклук! Толкова харесвах Волво заради качеството... - От както взеха китайци да се занимават с него, нещата придобиха други измерения.
  • 5 незнайко

    3 1 Отговор
    SUV - Volvo XC40 това е машината за ценители ! Volvo произведено в Белгия нищо, че е на китайците .