22 Септември, 2017 23:42 4 419 8

Новият рекордьор на Нюрбургринг е Porsche 911 GT2 RS?

В мрежата се появи твърдение, че най-бързата машина под знака 911 е постигнала изключителното време от 6:48:75. То идва от изпълнителния директор на една от известните компании занимаващи се с доработване на моделите от Цуфенхаузен - EDO Competition - Едо Карабегович. Това твърдение е съвсем възможно да е истина, защото автомобилът е успял да постигне цели 334 километра в час в ръцете на пилота Марк Уебър. Атмосферното братче на модела - новото GT3 пък, има време на пистата от 7:12.7 с неговите 500 конски сили, а тук става въпрос за 700 расови германеца и много повече въртящ момент. Този клип показва как GT2 RS изтезава асфалта и е абсолютно само на пистата - както трябва да се случва при опит за рекорд и скоростта, с която преминава е зашеметяваща. Съвсем скоро ще разберем дали това твърдение е абсолютно възможна истина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коки

    32 6 Отговор
    Днес е един много тъжен ден за почитателите на GTR-NISMO:)))))

    Коментиран от #8

  • 2 Чавдар войвода

    6 16 Отговор
    И защо така реши, хейтърче?
  • 3 Японска сила

    3 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: изключителното време от 6:48:75

    Ако това е официален рекорд, тази кола ще се нареди на 3-то место!
    До сега Poshe Spyder 918 е на 5-то с 6:57:00

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Гост

    2 11 Отговор

    До коментар #3 от "Японска сила":

    Срам за марката символ на бързина и мощност. Дори китайските електромобили се справят по-добре. Уж електромобилите не ставали за писта, а само за ускорение до 100 по права линия, а дори Porsche не може да бие рекорда на китайската сапунерка от миналата година 6min 45.9sec.
  • 5 Гост

    2 2 Отговор
    Лъжци! Това е маскирана лада/жигули с преработка от ЗАЗ (двигателят е отазад, нали)!

    Здраствуйте братушки!

    А пък хейтирите разправят, че друго освен пуши/газ/петрол не можете да правите...
  • 6 Кибик

    3 0 Отговор
    Запорожката смело вървеше по пътя на Порше и имаше потенциал ако не да надмине, то поне да настигне 911, но за съжаление завода беше в тъпата Украйна и нищо не се получи, жалко.
  • 7 Ярослав Станчев

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Японска сила":

    Какво те бърка на кое място ще се нареди ГТ2РС?Важното е,че абсолютния рекорд на пистата,вече 34 години,е пак на Порше-956 от 1983 г.,6:11:13.И скоро няма да бъде подобрен.
  • 8 ние

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "коки":

    бихме били тъжни,ако докарат и цената на Нисан!