28 Септември, 2017 19:00 1 789 1

INFINITI със спортна електрическа кола за автосалона в Детройт

Главният дизайнер на компанията - Алфонсо Албаса е споделил пред Autocar, че компанията ще представи нов електрически автомобил на автосалона в Детройт. Той няма да бъде изграден върху досегашен модел, а ще използва изцяло нова платформа, като дизайна му ще напомня на прототипа Prototype 9, но в малко по-различен аспект.

Prototype 9 бе разкрит преди няколко месеца и представлява комбинация между открит кабриолет от миналото с две седалки напомнящ за болидите на Формула 1 и модерните похвати в дизайна. Той има мощност от 148 конски сили и 320 нютонметра, която се изпраща към задните колела и тегло от 889 килограма, което означава ускорение от 0 до 100 за 5.5 секунди.

Ние разбира се очакваме интересен прототип на автомобил, който да бъде много близък до такъв, който наистина да стигне до пътя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кибик

    2 2 Отговор
    Чудя се дали са копирали от Мерцедес, Ауто-Юнион, или може би Нисан???