29 Септември, 2017 11:20 2 181 4

Ето го новия McLaren F1

  • mclaren-
  • f1-
  • 2019

Във Великобритания, по време на тестове бе показан новият McLaren F1. Триместният хиперкар ще бъде пуснат за продажба през 2019 година, като от него, подобно на предшественика му, ще бъдат произведени точно 106 екземпляра.

Новият F1, който е с кодово обозначение ВР23 се появи под камуфлажна обвивка, но въпреки това се вижда, че дизайнът е издържан в духа на McLaren 720S. От същата кола хиперкарът ще заимства и двигателят с вътрешно горене.

Той е четирилитров V-образен осемцилиндров и в новия F1 ще работи съвместно с електромотор. Системната мощност на силовия тракт ще е не по-малко от 900 конски сили. От снимките ясно се вижда, че мястото за водача отново е централноразположено.

Другите две седалки са в познатата ни конфигурация - встрани и зад шофьорската. Моделът се позиционира като хиперкар, предназначен за дълги пътешествия. Обявена е и цената на McLaren F1 2019. Тя е 2 млн паунда, което се равнява на 2 278 824 евро.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазарен Либерализатор

    3 12 Отговор
    За тия пари поне да беше боядисан като хората...

    Коментиран от #3

  • 2 гост

    2 0 Отговор
    Погледнете вратите и купето на стария и ще разберете , че всъщност тоя струва два пъти повече от него , а дали е по-добър е мнооого спорно
  • 3 Orange

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пазарен Либерализатор":

    Оранжев е :D
  • 4 Shmeker

    3 0 Отговор
    Стария е много по-готин.