1 Октомври, 2017 11:50 3 106 2

Panamera с костюм на изтребител

Не е рядкост да ви показваме красиво преоблечени автомобили, които са вдъхновени от стари и култови състезателни машини. Тук обаче, имаме малко по-различно вдъхновение, което също се случва понякога да бъде използвано - боен самолет. Това е скандинавския изтребител - JAS-39 Gripen, а автомобила - добре познатата Panamera от новото ѝ поколение.

Артистът, който създава проекта за претворяването се нарича Скот Кепъл и той е отговорен за повечето от проектите, които споменахме и вие сте виждали, включително и тези на скиора Йон Олсон. Това явно е и причинита да му бъде възложена тази задача. А ние лесно можем да се досетим, защо шведския собственик би използвал точно този пример за своя автомобил - какво по-патриотично от това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    4 1 Отговор
    Така правят хората, които се чудят какво да правят с парите си .
  • 2 гост

    1 0 Отговор
    Немските BMW, Volkswagen и Daimler, американската Ford, италианско-американската Chrysler, френската PSA и Hyundai от Южна Корея няма да смогнат да вкарат емисиите от своите коли в определените норми в границите на уречения срок. Хапчето обаче ще бъде особено горчиво за компанията-майка на Peugeot PSA, която ще пропусне целите си заради неотдавнашното закупуване на немската Opel от General Motors.

    Volkswagen би могла да получи наказание в размер на 1,7 милиарда евро, докато сметката за Fiat Chrysler може да достигне 1,2 милиарда, показват прогнозите.

    Volvo, Toyota, Renault-Nissan и Jaguar Land Rover се очаква да изпълнят целите си за CO2.

    Германски производители на автомобили обявиха „порой“ от електрически модели за следващите години, тъй като скандалите с емисиите на дизеовите двигатели през последните 2 години съсипаха имиджа им, но това няма да е достатъчно да намалят „сметката“ си за надвишавнето на лимитите за CO2. Новата технология ще пристигне твърде късно на пазара и няма да спаси фирмите от тежките санкции през 2021 г.