Last news in Fakti

3 Октомври, 2017 05:00 3 187 5

Няколко отлични фейслифта

В годините от новото хилядолетие се формира едно междинно обновление на всички по-известни и популярни модели на автомобилните производители, което за кратко наричаме фейслифт. За някои от тях то е много трудно забележимо и се изискват наистина големи познания за раличаването им, като това се пренася и във вътрешността. За други такива обаче, тази промяна води до огромна промяна, като дори се смятат за ново поколение и в краткото видео на Carthrotthle ще видим шест точно такива - Ford Mustang, Nissan GT-R, BMW E46, Jaguar XJ, Peugeot 306 и Mazda MX-5.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ккк

    3 9 Отговор
    Избора на автомобили в клипа беше изключително добре подбран, така както добре водещия си избра червило. А паницата явно му е любимата, защото му отиваше доста добре. Стоеше някак естествено и непринудено, явно я ползваше не за първи път. Да. Професионализма показа класата си, и ние знаем, че той го правеше за нас, и сме безкрайно благодарни.

    Да, ние, ние не можем да скрием възторга си от видяното. Благодаря Ви!

    Моля, повече такива интересни теми. Ужасно са харесвани.
  • 2 Гост

    2 2 Отговор
    Браво! Супер интересно видео.
  • 3 коки

    3 2 Отговор
    Е46 фейс купе е едно от най-красивите БМВ !
  • 4 Dyni

    4 0 Отговор
    Еднто пежо беше с бургаска регистрация 😉
  • 5 ккк

    3 0 Отговор
    Тук някой хора си нямат и най-малка представа какво е ирония и сарказъм. Жалко. А трябва - това е езика на интелекта!