6 Октомври, 2017 14:37 3 070 3

Peugeot и Citroën ще се пробват в Щатите

  • psa-
  • peugeot-
  • citroën-
  • opel-
  • сащ

Концернът PSA разработва новите си модели в съответствие с изискванията на регулациите в Съединените щати, разкрива Лари Доминик, изпълнителен директор на северноамериканското подразделение на групата, пред Auto Guide. Признанието може да се смята за сигурно потвърждение на слуха, че французите замислят завръщане на американския пазар, което се засили след покупката на Opel.

По думите на Доминик PSA има 10-годишен план за адаптиране на гамата съм нуждите и изискванията на щатските клиенти. Концернът вече обяви, че ще лансира приложението Free2Move за телефони с операционни системи iOS and Android, което позволява на потребителите да сравняват цените на алтернативни транспортни решения като Zipcar, TravelCar or Car2Go. Услугата е ограничена в района на Сиатъл, но на по-късен етап ще стане достъпна за цялата територия на Щатите.

Втората фаза в стратегията на PSA предвижда пускането на услуга да споделено използване на автомобили. Заедно с Free2Move тя ще помогне на французите да си съставят ясна картина за предпочитанията на американците, което би трябвало да спести усложненията и разходите, съпътстващи подхода "проба-грешка".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    22 4 Отговор
    Ама май само ще си останат с пробата. Ако искат да успеят на пазара в САЩ, то франсетата трябва доста да напомпат мощността и да си направят цял един завод за хромиране на дейтайли, защото хамериканците се кефят на големи двигатели и на хромирани джанти, брони, решетки, странични огледала...

    Коментиран от #3

  • 2 Кибик

    7 1 Отговор
    За да успеят в Америка, моделите им трябва да са на цени в диапазона между 10 и 25 хиляди долара, да са по качествени от корейските и да ги пуснат със 6-7 годишна гаранция.
  • 3 Друг Гост

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "сойкаПРИСМЕХУЛКА":

    Ами то какво да се кефиш на 1.0 двигателче три цилиндъра и постоянно да търси четвъртия?