8 Октомври, 2017 22:26 3 513 5

Alfaholics GTA-R 290 - огромен кеф

Автомобилите се делят на няколко типа според това, за какво ги използваме. Ние естествено искаме те да ни носят удоволствие, независимо от кой са и сега ще ви пренесем към един такъв. Повечето от вас са чували името Singer - малко калифорнийско студио, което взима купета от стари Porsche-та и създава изцяло нови автомобили на тяхна база с нови двигатели, техника и интериор. По същия начин едно студио наречено Alfaholics претворява стари италиански купета и създава от тях нещо смесващо мощност от 240 конски сили и безумно ниското тегло за покрит автомобил от 830 килограма. Конете идват от 2.3-литров четирицилиндров двигател - пълна и неразрушима класика, а ниското тегло е постигнато с много въглеродни влакна - врати капаци и други малки детайли. Предаването разбира се е задно, като и цялата ходова част е нова с нова геометрия. Базата също не е случайна - една от най-красивите Alfa Romeo правени някога според нас - купетата 105 и 115 базирани на Giulia от 60-те и 70-те или по-точно 1300 Junior.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тином

    16 3 Отговор
    Уникат, като всяка алфа се.
  • 2 Алфа Ромео

    16 2 Отговор
    Както е казал Хенри Форд-"Свалям шапка когато видя Алфа Ромео". Самият Енцо Ферари е започнал кариерата си в Алфа Ромео.
  • 3 гощо

    7 8 Отговор
    Винаги съм харесвал Алфа Ромео,но за съжаление стават само да си ги гледаш!!! Не съм типа собственик на кола който виси по сервизи,разменя мнения и части за марката и други подобни забавления!!!
  • 4 Max

    0 1 Отговор
    Аз нямам никакви проблеми с алфата 2.4 jtdm 200 к.с.. След 8 години и 150 000 км само мога да се радвам на това, което ми предлага. Е, купих я и почти нова, и си я обслужвам винаги навреме. Кефи си ме.
  • 5 Фен

    2 1 Отговор
    Хората който плюят по Алфа почти никога не са се качвали в такава.Карам 159 2.4 209к.с ti q tronic пръсва.Единственната разлика с другите коли е че няма много части ментета.