9 Октомври, 2017 15:42 13 066 7

Призрачната катастрофа в графство Съри

  • катастрофа-
  • автомобили-
  • мистерия

Тази история не е нова, но винаги, когато човек слуша или чете за нея го побиват тръпки. Действието се развива на британското шосе А3, което е доста натоварено и по него сравнително често стават катастрофи.

Конкретният случай датира от 11 декември 2002 година. Тогава в полицията постъпват над десет обаждания от различни водачи, пътуващи по А3, които съобщават за току-що катастрофирал автомобил със светещи фарове в канавката до пътя.

Когато полицията пристига на местопроизшествието първоначално не намира нищо. Продължилото претърсване на района води до откриване на катастрофирал и обрасъл с храсти Vauxhall Astra с разлагащи се трупове вътре.

След полицейското разследване става ясно, че катастрофата се е случила пет месеца по-рано, а през въпросната вечер на 11.12.2002 година не е имало нито едно друго ПТП в този участък. Мнозина британци от Съри вярват, че призрачното ПТП е инсценирано от духовете на хората в Astra-та, с цел да се привлече внимание към мястото, където са загинали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hmhmhm

    8 2 Отговор
    Таз история ми е малко афифна. има кола в храстите всеки се обажда и никои не отива да види какво е станало дали може да помогне? После се оказало че станала отдавна. Е как може да е станала катастрофа на ремето и да са я пропуснали да не сме пратили наши катаджии там? или всички са неграмотни и некадърни. И така като гледам колата няма кои знае какви щети? то толкоз лесно не се умира.

    Коментиран от #5

  • 2 Фил

    10 3 Отговор
    Това реклама на акомулатор ли е? "Публикувано във факти.бг: съобщават за току-що катастрофирал автомобил със светещи фарове в канавката до пътя"
    "Публикувано във факти.бг: След полицейското разследване става ясно, че катастрофата се е случила пет месеца по-рано,"
  • 3 Гост

    4 1 Отговор
    Къде видяхте обрасла кола.
  • 4 sфдгдфдф

    7 2 Отговор
    как пък не ви дойда не акъла че снимката може да е примерна :D
  • 5 MI2

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "hmhmhm":

    A3 мисля, че е магистрала. Забранено е да се излиза от колата докато си на магистралата в обединенито кралство, защото някой може да те блъсне. Дори при авария на средата на магистралата, инструкциите са да пуснеш аварийките и да стоиш вътре и да чакаш да дойде помощ, защото имат камери и диспечерите вече са те видели и екипът вече е на път.

    Коментиран от #6

  • 6 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "MI2":

    Правила при случай на авария или птп в юк :
    Включваш авариини,отваряш капака над двигателя,жилетка преди това ,триъгълник поне на 100 метра и след това ЗАД мантинелата на поне 10 метра (живея тук юк от 4 години в колата не се стой никога при авария, а за камери не ми говорете това не е германия
  • 7 манго

    2 0 Отговор
    Тези хора вътре 5м. как никой не ги потърси?