Last news in Fakti

11 Октомври, 2017 14:06 2 926 0

Как да сменяш Porsche-тата всеки ден

  • porsche-
  • абонамент

Срещу месечна вноска феновете на спортни автомобили ще могат да ги сменят като носни кърпички. Въпросът е: какъв е размерът на вноската? Експериментът е направен от американското подразделение на Porsche и по информация на CNN, към момента е достъпен само в Атланта.

Желаещите трябва да имат специално приложение на своя смартфон и да внасят месечно сумата от $2 000. В нея влизат застраховка, автомивка и правото да избираш определен модел. За $2 000 може да се избира измежду следните модели - 718 Boxster, Cayman S, Macan S и Cayenne.

В течение на месеца тези автомобили могат да се сменят по всяко време и навсякъде. Услугата дори включва и преместване на личните вещи от едната кола в другата. Срещу още $1 000 човек получава възможност да избира и от още по-расови Porsche-та. За $3 000 изборът включва и Porsche 911 Carrera S, Panamera 4S, Macan GTS и Cayenne S E-Hybrid.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА