Last news in Fakti

17 Октомври, 2017 11:56 6 841 18

УАЗ-ките стъпват в Европа

  • уаз-
  • европа-
  • холандия

През ноември в Холандия започва официална продажба на руските високопроходими автомобили УАЗ. Според информация на Autoblog.nl, официалният дилър в Страната на лалетата ще бъде позициониран в град Цутфен.

От централния руски офис потвърждават информацията и заявяват пред motor.ru, че водят преговори и с други представителства в Европа. Кога обаче ще бъдат отворени и други представителства, не се уточнява.

В Холандия УАЗ ще започне да продава всъдеходите Patriot и Hunter, както и високопроходимия бус УАЗ-452, известен с прозвището "Буханка". На практика холандският дилър не е първият в Европа, продаващ продукция на руската марка. Към момента УАЗ има партньори в България, Чехия, Белгия, Италия и Швеция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе оно

    16 15 Отговор
    ората излетея у Космосо...

    Коментиран от #2

  • 2 Ората

    16 23 Отговор

    До коментар #1 от "Абе оно":

    стъпнаа на Луната братко ! А тея тепръва, че стъпинят у Европа...

    Коментиран от #10

  • 3 Константина Живов.

    22 30 Отговор
    Кой ще си купи трошката УАЗ? Трябва вечно да си заврян я двигателя!🚙
  • 4 Никога

    21 27 Отговор
    Трябва да си само с един единствен ганглий за да си купиш УЖАСКА!
  • 5 Пазарен Либерализатор

    33 12 Отговор
    В Холандия е равно като тепсия, за какво са им УАЗ-ки нямам идея.
  • 6 Драйвър

    26 26 Отговор
    Объркали сте датата,тази статия е за първи април!:)Нямам как да се продават във Холандия,защото слепите не карат коли ,а всеки виждащ дори с едно око ще види ,че това е превозно средство от 70 те години на миналия век,а и не може да покрие Евро нормите за вредни емисии посмъртно.Най вероятно това е поредната фалшива новина,спусната от кремъл за да имат ушанките тема за коментиране и възхвала на "великата" Руска "промишленост"!
  • 7 Крум

    19 15 Отговор
    УАЗ Буханка !!!Алеле майко !!

    Разбира се ,че УАЗ не покриват изискванията за екологичност. Как ще ги продават нямам представа .А и честно казано се съмнявам да избият пазара .
  • 8 Гост

    23 20 Отговор
    Пак фалшива Руска пропаганда в този сайт!!! Как ще ги продават тези таралясници в Европа след като има наредба на незнам си коя комисия или нещо такова която гласи : Че всяка една НОВА кола която се продава в ЕС от 2015 година насам трябва да е задължително с ESP и сензори за налягане на гумите, а за Краш тест и оценка от него да не говорим. Това за ушанките са космически технологии от БЪДЕЩЕТО!!! Те гумите си ги карат още с вътрешни гуми Камоли сензори за налягане да монтират!

    Коментиран от #11

  • 9 Гост

    19 19 Отговор
    Ааа забравих те и катализаторите май за таз барака не са даже и в списъка с екстрите!!! Така че както казах това е поредната Руска пропаганда тук!
  • 10 Алфа Ромео

    18 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ората":

    Стъпнаа по телевизора само, за сметка на това Гагарин наистина беше първият човек в космоса.
  • 11 Ярослав Станчев

    27 6 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Що пишеш колкото да не заспиш?Провери в сайта на УАЗ какво оборудване има УАЗ Патриот и тогава пиши смешки.Колата е Евро 4,но ако ще я продават в Европа със сигурност ще я направят Евро 6.Има ЕСП,АБС,система за контрол на спирачното усилие в завой,има система за подпомагане на спускане по наклон,има камера за задно виждане,парктроници отпред и отзад,въздушни възглавници и т.н.Колата си е нормален автомобил от бюджетния клас.Това,че ние сме застинали в периода 1989-1999 г. не означава,че и другите са така.Даже руснаците се развиха за 25 години пост-комунизъм,само ние не мръднахме и на сантиметър.

    Коментиран от #14, #15, #16

  • 12 ПОЕТАПНО МАЧКАЙ ПЪРВО

    5 2 Отговор
    С УАЗ ПЪК ПОСЛЕ МОЖЕ И Т 90.
  • 13 Берк Aли

    1 6 Отговор
    Зa Лaдa Нивa съм съглaсен aмa зaУAЗ нямa кaк дa стaне
  • 14 Гост

    6 10 Отговор

    До коментар #11 от "Ярослав Станчев":

    Добре се страшно са бъркани с екстри,направода не повярваш до къде е достигнала руската инженерна мисъл:)) Само да те попитам ти гума на 452 сменял ли си ?? Къде е наврян датчика за налягането ? Във вътрешната гума ли?
  • 15 стоян георгиев

    4 14 Отговор

    До коментар #11 от "Ярослав Станчев":

    нормален автомобил от бюджетния клас.след като го прочетох и ми се отрони една сълза!!!!!станчев, за да не ми изтрият поста ще спестя кво си мисля за теб,но ти си знаеш:)))!

    Коментиран от #18

  • 16 Shmeker

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "Ярослав Станчев":

    Как бе мръднахме ама надолу. То няма кадри гайки да навиват както трябва. Имаме само няколко десетки качествени програмиста, които не са избягали и това е. Другото не може и сол да ръси в таратор.
  • 17 Гошо

    5 1 Отговор
    Браво, сега G-класата ще падне с 80% по продажби.
    Ако пуснат черен вариант на УАЗ-ката, ще е достоен заместител на Мерцедеса, на над 100% по-ниска цена
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.