20 Октомври, 2017 07:15 2 932 0

Още по-брутален McLaren

Англичаните от McLaren подготвят най-екстремния си автомобил до момента, който ще бъде новото попълнение във вътрешния им клас наречен Ultimate Series, където се намира хиперспортиста P1. Кодовото му название е P15 и от компанията споделят на страницата си, че той ще притежава брутален дизайн, в който формата следва функцията.

Много от ежедневните екстри в автомобила са жертвани в полза на максимално доброто представяне на пистата. Официалното име и всички по-важни детайли ще бъдат разкрити преди края на годината. За жалост всички от малкото екземпляри, които ще бъдат произведени вече са запазени, но си струва да се види, на какво са способни McLaren.

Автомобилът ще бъде последван и от BP23 - триместния наследник на великия F1, за който се гласи, че ще бъде първото хипер гран туризмо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА