Last news in Fakti

21 Октомври, 2017 16:00 3 193 3

Баща срещу син - Nissan GT-R R34 срещу R35

Един автомобил си е извоювал прозвището Годзила и той идва от страната на изгряващото слънце. Причината за това е представянето му - то сломяваше много от суперспортните автомобили през 90-те години, като през 2007-ма той бе наследен и положението пак бе същото - катапулт в ускорението на права отсечка и изключително бърз на пистата. Трябваше да минат няколко години, за да успеят другите производители да създадат конкурентни автомобили, които да му се противопоставят. Сега обаче, не е много лесно за GT-R и очакваме скоро да излезе ново поколение, което също да бъде еталон, но преди това ще видим до какво е довела еволюцията в поколенията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име на гост

    11 0 Отговор
    Ангеле, как е възможно в три изречения да допуснеш толкова грешки, че да направиш четенето им истинско предизвикателство? Изводите са за теб и останалите читатели!

    Коментиран от #3

  • 2 Ккк

    1 2 Отговор
    Това е нещо като квалификация. Победителят отива при големите където всеки ще.го блъска.
  • 3 Ти си тъп гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Име на гост":

    Ти,защото пишеш много вярно!Нещо умно да напишеш,по дадена тема освен кой какви грешки прави можеш ли?