22 Октомври, 2017 21:22 5 299 8

Една Pagani Zonda по-малко

В последната седмица хич не им върви на спортните автомобили във Великобритания. Първо McLaren P1 бе обхванат от пламъци, а сега една италианска красота се е разделила с част от карбоновите си панели. Инцидента с автомобила е станал на магистрала А27, като собственикът на автомобила се е бил запътил към организирано събитие на писта - Saywell Track Days, където е била чест посетител. Не знаем от какво е предизвикано произшествието на мократа настилка и е неясно състоянието на автомобила, защото не се вижда задното ляво колело, около което има много липсващи парчета. Това е една от многото лимитирани версии на модела наречена PS 760.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    2 1 Отговор
    баяджа я е подострил
  • 2 Random

    18 3 Отговор
    Британците ги е яд че не могат да правят коли и затова чупят чужди.
  • 3 Иван Господинов

    9 0 Отговор
    Ще му я оправят. Роуън Аткинсън два пъти си блъсна Макларъна и го продаде с някаква баснословна печалба. Не казвам че и с това Пагани ще е такова положението но Макларъна беше значително по-потрошен а го възстановиха до заводско състояние. Да не говорим че му взе 8 милиона паунда .....
  • 4 ЦСКА ВЪВ В ГРУПА ВИНОВЕН Е ЛУПИ

    6 2 Отговор
    onq s konq с неговото BMW го е засякъл!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Random

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "ЦСКА ВЪВ В ГРУПА ВИНОВЕН Е ЛУПИ":

    Така го е засякъл че се е завъртял и сочи наобратно?
  • 6 некойси

    6 0 Отговор
    Сменяш коли една след друга, всяка следваща е по-бърза от предишната и се улавяш, че караш с 200 по тесен между градски път. Въпрос на време е да се случи нещо при такива скорости, я животно да пребяга, я някоя неравност на пътя и т.н.
  • 7 незнайко

    1 1 Отговор
    Явно КАРБОНА гори яко !!! Още малко и ще спрат да се занимават с този материал ! В много области се върнаха старите технологии ! Например тигани ТЕФАЛ, сега са тигани с емайлирано покритие каквито бяха навремето !

    Коментиран от #8

  • 8 Антиелектрика

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "незнайко":

    А ти къде видя тази Зонда да гори? Или мислиш, че не е карбонова???
    Просто не е електрическа :))))))))))))))