24 Октомври, 2017 14:33 11 834 8

Китайско менте на Ford F-150 Raptor за 22 000 лв.

  • lifan-
  • projen

Преди две години китайците от Lifan Group основаха подразделението Projen, предназначено за производство на т.нар. среднотонажни пикапи. Интересното в случая е, че най-новия модел на това подразделение е правен явно да прилича на американската класика Ford F-150 Raptor. Китайският клонинг ще струва 11 000 евро. За сравнение ще кажем, че в Китай F-150 Raptor струва 64 000 евро.

Информацията относно Тт данните на модела не е много, но е известно, че китайския клонинг ще се прави с четири врати и ще разполага с пет места. Под капака ще се монтира 2.5-литров турбомотор, мощността на който ще е от порядъка на 150 конски сили. В базовото изпълнение предаването ще е задно, но в по-високите нива ще има 4х4. Предвид всичко изглежда, че новият Projen ще има успех в Поднебесната държава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Random

    20 2 Отговор
    Щом всичко освен външния вид е различно, то що за "менте" е?
  • 2 Опел

    19 10 Отговор
    Има ли нещо измислено от прогнилия запад, което китаец да не може да изкопира, преименува и продаде за жълти стотинки?

    Коментиран от #3

  • 3 Майкати

    10 9 Отговор

    До коментар #2 от "Опел":

    Нея не може да изкопира!
  • 4 проссия

    18 19 Отговор
    До Опел :

    Това ,че на външен вид е докарано ,не означава ,че въобще имат нещо общо.Не пиши за "прогнилия Запад" ,защото ако не беше той ,още щеше да живееш в пещера.И ти можеш да се маскираш като Бил Гейтс ,но си оставаш същата ута*йка нали ?
  • 5 Дедо Гошо

    17 2 Отговор
    Много ми са арни китайците.Сичко копират и хич им недреме.Чакам да копират талигата на Хан Соло че да сия земем.
  • 6 Фокусник

    7 5 Отговор
    Купи си Фод, за да си лорд!

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Stoich

    2 0 Отговор
    Защо да е изкопирано? Като гледам снимката на Форда, освен силовата установка всичко останало прилича на произведено в Китай.