Last news in Fakti

24 Октомври, 2017 19:00 7 101 4

Най-рядкото комби в света - Vanquish Zagato

Италианското студио Zagato преработва машините на Aston Martin от дълги години, като всичко започва от 1960-та с DB4 GT Zagato. В момента в "кухнята" им се намира модела Vanquish, от който до момента са създадени купе, кабриолет и спийдстър версия на модела в съответно 99, 99 и 28 броя. Сега обаче, настъпи ред и за една форма на купето, която е типично английска - шуутинг брейк или смесица между купе и комби, която в повечето случаи става много красива с примери като BMW Z3 Coupe, Ferrari FF и Callaway Corvette.

Този автомобил също ще бъде създаден в количеството от 99 броя, които отново ще разчитат на 6.0-литровия V12 с мощност от 580 конски сили. И тук естествено, добавянето на багажник не означава втори ред седалки, а единствено повече багажно пространство. Всички нови панели прикрепени към алуминиевия корпус на автомобила са създадени от въглеродни влакна.

Едва ли ще бъде изненада ако ви кажем, че всичките тези 99 броя вече са намерили своите собственици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 18 Отговор
    Ни ма кефи
  • 2 Язе

    20 2 Отговор
    На снимките изглежда добре а си представям на живо какво ще е.
  • 3 Vasik Atanasova

    7 1 Отговор
    красота и старст
  • 4 Режа го на пикап за риба

    1 0 Отговор
    Ни теглич, ни багажник на покрива...ко тва комби е??!