Last news in Fakti

30 Октомври, 2017 10:30 7 089 6

10-годишен шофьор побърка полицията

  • преследване-
  • полиция-
  • малолетен шофьор-
  • инцидент-
  • сащ
10-годишен шофьор побърка полицията - 1

Повече от час продължи преследването на 10-годишно момче, откраднало колата на баща си в американския щат Охайо, съобщава кливландската полиция. За щастие при гонката няма пострадали.

В утрото на 26 октомври невръстният шофьор взел ключовете от автомобила Toyota Avalon и отпрашил. Каката на детето, която трябвало да го закара на училище, се втурнала да го гони и звъннала в полицията.

В преследване на беглеца веднага се отправили няколко патрулки, но задържането му се оказало трудна работа. Веднъж излязло на магистралата, момчето настъпило здраво газта и на моменти карало със 160 км/ч.

Ченгетата решили, че единственият начин да го спрат са лентите с шипове, но младият водач ловко избегнал клопката и продължило по пресечен терен. Преследването приключило, след като полицейски джип успял да неутрализира "тойотата" с удар в задната част. Колата поднесла и съборила пътна табела, след което спряла в друга патрулка.

С това обаче сблъсъкът не приключил. Полицаите положили доста усилия, докато измъкнат момчето от автомобила. То се съпротивлявало, ритало и дори наплюло един от тях.

В крайна сметка детето било усмирено и закарано в болница за преглед, където установили, че му няма нищо. Обяснило постъпката си със скука. Оказало се, че това не е първата кражба на кола в кратката му биография. На 16 октомври взел по същия начин ключовете от автомобила на майка си, за да се повози.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    33 7 Отговор
    Това разбира се нямаше да се случи, ако там караха автомобили с ръчни скорости.

    Коментиран от #3

  • 2 БАХ

    12 0 Отговор
    Нигъ :)
  • 3 незнайко

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "некойси":

    Абсолютно сте прав. Това е Америка, страната на неограничените "своеволия" ! Всичка това ще ни се сервира и при нас след време !!!
  • 4 acab

    1 6 Отговор
    Вижте, как наглата кука го избури и бие стъклото с палка. Аз нямаше да им отварям въобще.1312!
  • 5 Jack Bauer

    0 0 Отговор
    Малкия шофьор сега е на 10г., представям си какво ще е като стане на 20г. :D
  • 6 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    ПЪЛНИ ШМАТКИ СА ТЕЗИ ХАМЕРИКАНСКИ ПОЛИЦАИ
    КАТО БЯХ ДЕТЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАХ ОТ ФИЛМИТЕ ЧЕ СА НЕЩО
    НО СЕГА СЪМ УБЕДЕН ЧЕ СА ТРЕПЕТЛИКИ
    ЕВАЛА НА МАЛКИЯ ЩОМ ТАКА КАРА НА 10 ГОДИНКИ ЩЕ Е
    СУПЕР ШОФЬОР