Last news in Fakti

9 Ноември, 2017 13:09 2 392 2

Най-мощният Corvette предпремиерно

  • chevrolet-
  • corvette-
  • zr1-
  • дубай 2017

В интернет изтече първото изображение на най-мощната модификация на Chevrolet Corvette. Снимката от корицата на декемврийския брой на американското сп. Car and Driver бе публикувана от сайта Corvetteblogger.

От заглавието става ясно, че ZR1 ще развива 750 к.с. Неотдавна се появиха слухове, че специално за тази версия ще бъде разработен нов двигател с два турбокомпресора. Дали това е така, или става дума за доработен V8 от Z06, ще стане ясно на салона в Дубай, където ще се състои премиерата на автомобила.

Прототипът на най-мощния Corvette неведнъж попада в обективите на папараците. През април стана ясно, че звукът от ауспусите на ZR1 е прекалено силен и не отговаря на изискванията в правилата на "Нюрбургринг", което принуди инженерите да модифицират изпускателния тракт "на терен".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ник

    4 1 Отговор
    Кола мечта, дали ще е около 300к че да си поръчам
  • 2 Иван Господинов

    4 0 Отговор
    V8, два турбокомпресора, 750 к.с. да, да, да говори ми ми мръсотиии