Last news in Fakti

14 Ноември, 2017 10:44 11 771 6

Масово меле на "Нюрбургринг" (ВИДЕО)

  • нюрбургринг-
  • катастрофа-
  • инцидент
Масово меле на "Нюрбургринг" (ВИДЕО) - 1

14 автомобила катастрофираха на Северната дъга на "Нюрбургринг" след теч на охладителна течност от Porsche 911 GT3 RS на отсечката "Хатценбах". За щастие няма тежко ранени пилоти, но материалните щети са сериозни, съобщава Road&Track.

Масово меле на "Нюрбургринг" (ВИДЕО)

Инцидентът се е случил на 1 ноември, но видео излиза чак сега. Клипът е заснет от камера, прикрепена към каската на един от пилотите, и показва как той се опитва да сигнализира без особен успех на връхлитащите с пълна скорост колеги да намалят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шофер

    46 5 Отговор
    Много разумен и внимателен шофьор, докато другият, който също сигнализираше не се прехвърли веднага отвъд мантинелата. В такива случаи прежалваш колата и си спасяваш задника. Ако успееш да спасиш и нечий друг, значи си се справил.
  • 2 onq s konq

    37 3 Отговор
    В такива ситуации лекичко минаваш покрай катастрофиралите и отпашваш че като спреш виж какво става с тези зад теб. Голяма грешка на снимащия с камерата. Предизвика още по-голямо меле. Това не е пътя за Кулата а е състезателна писта и колкото опвече стрели коли толкова по-голям риск от мелета.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 MasterBoy

    27 3 Отговор
    На пистата не се спира, без значение какво е станало. В повечето случай няма да как помогнеш.
  • 5 гост

    2 2 Отговор
    Мелето бе предизвикано от снимащия, който вся паника и накара другите да спират. Пистата не бе запушена за преминаване до момента, в който не започнаха да спират.
  • 6 Фокус

    0 0 Отговор
    Добра постъпка, не мисли само за себе си,А за колегите.Респект