27 Ноември, 2017 12:46 4 384 12

Щепсел за новия Seat Leon

  • seat-
  • leon-
  • vag

Следващото поколение на Seat Leon ще има хибридна версия с възможност за зареждане от битовата мрежа, твърди британското сп. Auto Express. Новият модел ще дебютира на някое от големите изложения догодина, а продажбите трябва да започнат през 2019-а.

Leon ще продължи да използва модулната платформа MQB на Volkswagen. Испанците обаче ще "разтегнат" леко междуосието в името на повече пространство за пътниците на задната седалка.

Гамата от двигатели ще включва 1.0- и 1.5-литрови бензинови мотори и дизел с обем 1.6 литра. Моделът ще получи електронната архитектура на следващия Golf, включително и технологията на хибрида GTE.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    8 8 Отговор
    Комшията го има същя ама като му доиде сметката за тока преди два дена - 350 лева и направо се озъби !

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 гост

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Ами комшията ти да си прегледа електромера и консуматорите , щото батерията на тия събира ток за няма и 2 (два) лева , така че и всеки ден да го зарежда не може да изхарчи и 1/7 от 350 лв , а за другите да си прави сметка !
  • 3 оня с магарето

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    И още не може да се сети че си се вързал за него ли ?
  • 4 комшия на комшията

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    този твоя комшия да не е колекционер,всяка втора кола я има този човек
  • 5 гост

    3 3 Отговор
    А има ли смисъл да пускат подобно нещо на цени от 75х.лв? Чисто електрическата версия е пак толкова с пробег от 300км, по книжка. Една Тесла модел С струва толкова, макар и карана 3,4г., но пък е с доживотна гаранция за безплатен заряд, станция ще има в Пловдив. Модел 3 вероятно ще може да се импортира на цени към 70х.лв., а неговите характеристики са много по-добри от на голфа.
    И не че нещо, но повече мяса на опел астра.

    Коментиран от #8

  • 6 бмв

    2 2 Отговор
    Сеата е супер като кола ,малко интериора му е пластмасов ,но иначе бих го предпочел пред всички Други ВАГ Боклуци.Шкода ауди ВОЦваген си ги карайте вие ,мерси.Преди имах леон 2.0тди така го бях чипосал ,че не издържаше направо.Ядеше къде къде по скъпи бегачки.
  • 7 вижся

    1 2 Отговор
    Все повече и повече започва да ми харесва този леон.
  • 8 Ссс

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Теслата все още не може да те закара от точка А (София да речем) до точка Б (Бургас) да речем, а това не е за подценяване при избора.

    Коментиран от #9

  • 9 гост

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ссс":

    За твое съжаление Тесла ще те закара не само до Бургас , ами и до Созопол с една прилична скорост от 100-110 и даже ще и останат 20-30 км да "повъртиш" вечерта по улиците , а на другия ден ако не си прекалил вечерта , по същия начин ще те върне , щото покрай Бургас има вече 5-6 зареждачки , а догодина всички хотели над три звезди ще имат
  • 10 SEAT

    1 1 Отговор
    Seat-а си го бива, аз го предпочитам във версията 2.0 TDI FR със 184-коня! Направо е уникален!

    Коментиран от #11

  • 11 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "SEAT":

    Ми предпочитай си го , ама си предвиди и 5-600 лева месечно за наем на писта , щото много скоро само там ще можеш да го караш !

    Коментиран от #12

  • 12 SEAT

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Хубаво е, че си вярваш, ама нали се сещаш, че в България всичко се случва последно...
    Отсега ще ни напълнят със стари дизели от Европа, така, че не очаквай скоро да ги забранят точно в БълХария...