29 Ноември, 2017 15:25 14 505 11

Японци купиха Мото-Пфое

  • мото-пфое

На 21 ноември 2017 г. се подписа договор за смяна на собствеността на фирмената група Мото-Пфое. Официалното споразумение се постигна между досегашния едноличен собственик, Hugo Pfohe GmbH, в лицето на Филип Пфое и Sumitomo Corporation, в лицето на Томохиро Йонияма, Генерален мениджър на подразделение Транспорт и конструкционни системи в европейския клон на корпорацията.

Мото-Пфое, официален представител на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover за България, е най-успешно развиващата се автомобилна компания в страната и неизменен лидер в бранша за последните 26 години у нас.

С придобиването ѝ от страна на Sumitomo Corporation, фирмената група Мото-Пфое става част от една от най-мощните интегрирани търговско-инвестиционни корпорации в световен мащаб, с над 400-годишна история и офиси в 65 страни.

След одобрение на подписания между Hugo Pfohe GmbH и Sumitomo Corporation договор от страна на Комисията за защитa на конкуренцията, окончателната продажба на фирмената група Мото-Пфое ще стане факт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Олигарха

    47 12 Отговор
    То нали заради Мото-Пфое тръгна приказката "Караш Форд, поддържаш Мерцедес." По-зле няма как да стане, така че честито на печелившите.

    Коментиран от #3

  • 2 Иво

    39 7 Отговор
    Както казват англоговорящите лидер my .ss! А дано разкарат тоталните некадърници дето се подвизават там.Аз лично гледах форд , с идеята да купя. Ама нали ме гледат , че съм с дънки и тениска и оня там големият играч си помисли, че съм просто зяпач. Не ми се случва за пръв път. Просто си купих Хонда. Не че може да се сравнява японското качество с Форд, но като бях тръгнал да гледам, гледах наред. А най-голямото наказание за един търговец е да си похарчиш парите при конкуренцията. Но трябва да си наистина добър търговец, че да го разбереш...
  • 3 Служебната

    32 8 Отговор

    До коментар #1 от "Олигарха":

    Фокус с 5 години гаранция без оглед на пробега, който е в класа на мазда, опел, пежо, шкода и т.н. Кое му е зле??? За месец минавам 4-5000 км, за година са не по-малко от 50000км, а за периода на гаранцията най-малко ще са 250000 км. Определено е изгодно, ако не страдаш от предрасъдъци за марка автомобил.

    Коментиран от #4

  • 4 Кобрата

    27 14 Отговор

    До коментар #3 от "Служебната":

    Каквото и да кажеш, няма как да ме убедиш, че Ford-а е по-добър от Mercedes
    Ford, пчела и циганин, през зимата не бачкат
  • 5 джага

    6 14 Отговор
    карам ягуар с-тайп 4.2 v8, като отида в мото-пфое за смяна на консумативи балъците с фордчетата умират от яд.

    Коментиран от #6, #11

  • 6 гнида

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "джага":

    Пробвай да смениш тампон по окачването в мото пфое , ще ти коства колкото цялото обслужване .....И да ти кажа , не само ти караш ягуар , но хората по-горе ползват служебни коли и съм сигурен , че навъртат много повече километри от тебе !
  • 7 Axel

    4 2 Отговор
    Moto-Pfohe са мноооогооо зле, като ценова политика и изобщо няма смисъл да ги коментирам. Форд е масова марка, сравнително посредствена кола, като възможности, като технологии и т.н. Обаче претенциите на дилъра са, все е дно купуваш премиум на 50% от цената на Дачия.
    Трябва всяка марка да има по 2-3 дилърства, тогава ще е друго.
  • 8 До Джага

    6 1 Отговор
    Ти като си толкова разбирач знаеш ли, че караш зле преоблечен Форд Мондео !ю
    Това е всичко друго но не и Jaguar !!!

    Коментиран от #10

  • 9 Коментар

    4 7 Отговор
    Един "Форд" взел, че запалил от първия път .... и го кръстили "Фокус" ;)
  • 10 джага

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "До Джага":

    мондео е х-тайп, с-тайп е ягуар
  • 11 Патриот

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "джага":

    А шефа като яде пие зимата дава ли ти са стоиш в колата или я пазиш отвън?