Last news in Fakti

12 Декември, 2017 11:56 3 683 19

2/3 от руснаците не искат и да чуват за руски коли

  • изследване-
  • проучване-
  • автомобилен пазар-
  • русия

68% от руснаците не виждат смисъл в покупката на нов руски автомобил. 45% от тях нямат доверие на качеството, 37% не харесват дизайна, а 18 на сто ги смятат за опасни при катастрофа, показват резултатите от изследване на московската маркетингова агенция Zoom Market, цитирани от "За Рульом".

Ако трябва да избират между няколко модела от една и съща ценова категория, 83% от руснаците биха предпочели вносен вместо "отечествен" автомобил. Въпреки това 53% от анкетираните намират за положителни промените в дизайна на руските коли през последните години.

Според руснаците най-надеждните автомобили са немските, следвани от японските и шведските. 74% от участниците в изследването дават положителна оценка на чуждестранните модели, сглобявани на територията на Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Na onq konq

    12 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ездач,мъцни нещо брат!!!Да не умре ТДС-а,та си в траур,от 5 дена те нема,страшна скука стана у форумо!Нема се плашиш,ше събереме с пичовете по некой лев и ше го реанимираме!Ти само пиши тука...
  • 2 Брат ми

    29 7 Отговор
    Е кой нормален иска да чуе за тия щайги??? Те и руските компютри много много не се продават. :-)
  • 3 стоян георгиев

    30 5 Отговор
    тва е новина направо за цензура.абсолютно невъзможно е руснаците да не харесват руски автомобили ,тва са ни-готините автомобили на света!тва ладата ,тва уаза ,тва москвича лека му пръст...тук путинофилиците ги карат та се сцепват ,а в родната им русия ги неискали и то коравите руснаци!!!тва е новина писана лично от сорос другари!!!!

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 стоян

    19 6 Отговор
    Чакаме коментари от путинофили
  • 6 СССР

    25 3 Отговор
    Другари и другарки от тая новина много се натЪжих и огОрчих ...Що така наще хора бягат от хубавото и искат тия капиталистически упадъчни автомобили ?
  • 7 Абе Пепинчо..

    11 19 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Никой не си прави июзии ,че руските коли са с качество както немските или японските. Но поне правят опити и то понякога успешни за да вдигнат качеството на колите си. Имат производство,сглобяват и чужди марки в Русия...правят и струват ,ама развиват този отрасъл от икономиката си. Така започнаха и корейците преди години..Та това е важното Стоенчо--че вървят напред-развиват се..А ти когато видиш завод за български автомобили-тогава се присмивай над другите.
    П.П...Айде в американската армия--има оферта за теб там-виж в отдел "свят"..

    Коментиран от #19

  • 8 Гост

    18 2 Отговор
    А,що така? Те там сами не си ги искат ,но тук имат върли защитници!!! И като няма с какво да защитят жалките опити за производство на автомобили ,казват "Ама те поне правят опити" ами те опитват вече повече от 70 години и все още едно голямо НИЩО!!!
  • 9 ГолЕм смях

    11 3 Отговор
    Самите руснаци не щат руските щайги.
  • 10 БъХъ

    11 2 Отговор
    ШОК! Не може да бъде!
  • 11 Водевил

    7 2 Отговор
    Няма такава държава която да може да прави абсолютно всичко.Обикновено повечето си имат по 3-4 приоритета , и там полагат неистови усилия , традиции, държавна помощ , и насочват своите основни кадри. Водещи са в нововъведенията , и обикновено другите ги следват и копират. Пазара освен това е и консервативен , и много трудно допуска случайно появили се играчи. Това става с десетки години, и когато качеството надвишава цената. И тук някой съфорумници съвсем пропагандно , сочат руснаците , че не правят "Швейцарски Часовници" ,"Френски Вина" ,"Тайландски Масажи" , "Германски Автомобили" , "Китайска Електронна Ширпотреба" и много такива други. Всяка страна е с нещо известна. Лошото е когато една страна става с никому и с нищо неизвестна. Германците не правят абсолютно никакви атомни подводници , и това не ги прави тъпи и ограничени. Слабостите на едните , са печалби за другите, и така е устроен и разделен света.

    Коментиран от #13

  • 12 до Водевил

    10 2 Отговор
    така е другарю ! на нашите силата им е в матрьошките , водката и бояришника !

    Коментиран от #15

  • 13 filo

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Водевил":

    Колега не съм виждал руско хубаво или немско лошо. Германците са имали навремето най-много и най-добрите подводници в Крингсмарине, но загубата на войната е сложила край на тази ера.

    Коментиран от #18

  • 14 jambazina

    0 0 Отговор
    Рушняците не са добри в правенето на коли и др. потребителски джаджи. А и не претендират да са.
  • 15 Водевил

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "до Водевил":

    Технологичният Боинг вдига самолета с изработените в Русия части от Титан, на АВИСМА. Както и всеки друг останал голям авиопроизводител на гражданска и военна продукция. И подобни примери са безкрайно много.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Къде е Бг

    2 3 Отговор
    Знаят ви кратуните неграмотни кой какво и защо точно това произвежда,а похвакете се :
    България освен педераси и третополови неграмотници произвежда ли нещо друго????
    Но ако имахте мизъчета колкотъо поне н врабчета би трябвало да се замислите дали е беобходимо Велика страна която има свръх технологий в космически кораби и свръх самолети и подводници да инвестира в каручки.Не.Теория няма нито логика.А произвеждаш ли най силната и скъпа техника която пази сигурноста на страната ти,автомобилите си ги купуват като пакет пуканки и не влагат никакви технологий в тях.Докто голямата германия това са и силите-автомобилостроене и не подводница да моггат да направят,но дори един джет не могат да сътворят.
  • 18 Патриот

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "filo":

    Значи е крайно време да станеш от компютъра и да излезеш навън.
  • 19 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Абе Пепинчо..":

    и кои опити са успешни при колите им?или като напишеш поредните глупости за българите в полза на руснаците и се чувстваш значим?сега за автомобилната промишленост.само да те осведомя българската такава е по-голяма от руската като отношение в бвп и постоянно се увеличава докато руската постоянно пада.българия не произвежда коли, но произвежда маса части за автомобилната промишленост и то качествени такива ,за разлика от руските боклуци!!!нали прочете :руските боклуци!и нищо не се опитват да направят руснаците ,с тази система на управление и мислене корея ще я стигнат ама в шестак.могат да стигнат само сверната част на корея!та пак ти казвам не пиши глупости и откровенни лъжи с цел да величаеш руснаците за сметка на българите!