19 Декември, 2017 11:33 6 136 3

Задава се нов най-луксозен всъдеход

  • overfinch-
  • range rover-
  • svautobiography
Задава се нов най-луксозен всъдеход - 1

До този момент за званието "Най-луксозен всъдеход в света" се бореха Bentley и Maybach, а в битката се очаква да се включи, е Rolls-Royce. Преди това обаче, британското ателие Overfinch планира да пусне на пазара своето виждане за най-луксозен всъдеход.

Той ще е базиран на Range Rover SVAutobiography и според думите на британците ще превъзхожда многократно предложенията на Bentley и Maybach. На този етап от Overfinch са публикували само няколко тийзъра.

Съдейки по изображенията, може да се предположи, че всъдеходът ще се сдобие с нов карбонов аеродинамичен обвес, с увеличени въздухозаборници, както и с различен дифузьор в задната част.

Задава се нов най-луксозен всъдеход

Четирите ауспухни накрайника също са различни. В салона, както казват от Overfinch, ще се появят всевъзможни опции. Ще са налични глезотии от сорта на подгряване на подлакътниците, регулируеми опори за краката на пасажерите на втория ред, които също ще са с подгрев и с функция за масаж, както и много други екстри.

Всъдеходът ще има масивни стъкла и основно преработена шумоизолационна система, а мултимедийният комплекс ще включва всичко възможно, като чрез него функциите на всъдехода ще могат да се управляват и чрез смартфон.

Стоковият Range Rover SVAutobiography е най-луксозното изпълнение на марката, а най-новата му версия беше представена съвсем наскоро. Именно върху нея ще надграждат специалистите от Overfinch.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ефтиния брато

    3 2 Отговор
    А ве правете коли за народа.......не разбрахте ли че се търсят евтинии......

    Коментиран от #2

  • 2 Марио

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ефтиния брато":

    Еми ти като искаш си купувай боклуците возещи като каруца,с куп пластмаси в интериора.Не всички са длъжни да карат боклуци.Някой хора имат пари и си купуват луксозни коли,които вазят и вървят добре.Не като твоя дръгел.

    Коментиран от #3

  • 3 Боби

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Марио":

    В тази "няма" ама грам пластмаса, да знаеш. :)