20 Декември, 2017 11:41 10 360 9

Стара Mazda 626 или нова Mazda 3?

  • mazda-
  • 626
Стара Mazda 626 или нова Mazda 3? - 1

Навярно мнозина от вас помнят третото поколение на Mazda 626, която бе пусната на пазара през 80-те години на миналия век и доволно често се срещаше по родните пътища в края на 90-те.

Стара Mazda 626 или нова Mazda 3?

Днес също има хора, които се доверяват на старите автомобили повече, отколкото на чисто новите. Именно на такива разчита продавачът на тази Mazda 626 (на снимките). Колата е произведена през 1987 година и в момента се продава в Дания.

Стара Mazda 626 или нова Mazda 3?

По-интересното обаче е, че в продължение на 30 години Mazda-та е преседяла, без да се движи. За всичкото това време колата е навъртяла само 1000 километра и поради тази причина можем да говорим, че става дума за автомобил с почти никакъв пробег.

Стара Mazda 626 или нова Mazda 3?

Петвратата версия на Mazda 626 разполага с екстри като ел. стъкла и автоматична трансмисия. Цената обаче не е никак ниска. Тя е 17 000 евро. За тези пари в момента всеки може да си купи чисто нова Mazda 3.

Стара Mazda 626 или нова Mazda 3?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ааа

    26 4 Отговор
    Може да стои като експонат, но от стоене 30 години се е амортизирала !
  • 2 Кобрата

    41 4 Отговор
    За новите Мазди не знам колко са качествени, ама един познат има ей такава същата 626 като от статията, само дето е бяла.
    Тази кола цялата е грохнала вече, отвсякъде скърца и тропа и ръждата я яде ама на път не го е оставила колата, двигателите са здрави...
    Яки катъри са
  • 3 Грую

    8 9 Отговор
    При реалностите на България тактиката на каране на бракми е доста успешна по много причини. Ако обаче налетиш на модел след 2000г. , че и малко от по-преди частите вече стават много скъпи и няма да ти излезе много сметката с издръжката на подобен автомобил.
  • 4 qqqqq

    24 1 Отговор
    Този модел са много добри.
  • 5 OPEL OPC

    14 0 Отговор
    Много добър модел особено седана е и с по готино табло
  • 6 filo

    6 7 Отговор
    Много ясно, че новото си е ново и е за предпочитане
  • 7 иван

    8 6 Отговор
    мазда 3 пълни гнилочи ЛИЧЕН ОПИТ

    Коментиран от #9

  • 8 GTE

    5 1 Отговор
    Мазда 3 - хвали старото, карай новото.
    Тази е добра за колекция, но практичния избор е друг вече.
  • 9 Ввв

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "иван":

    Немаш късмет...да изтеглиш скапана 3-ка,карък