Last news in Fakti

22 Декември, 2017 11:37 6 945 3

Продава се първата Tesla стреч лимузина

  • tesla-
  • model s-
  • стреч лимузина-
  • big limos
Продава се първата Tesla стреч лимузина - 1

Калифорнийското ателие Big Limos, занимаващо се с преправяне на обикновени автомобили в т.нар. стреч лимузини, пусна обява в eBay, че продава първата в света (по думите на продавача) удължена версия на електромобила Tesla Model S.

Цената вече надхвърля $80 000, като не е ясно до края на търга до колко ще достигне. От Big Limos оценяват преработката на $200 000. В описанието на обявата се казва, че лимузината е направена на базата на Model S S85 от 2015 година.

Продава се първата Tesla стреч лимузина

Проектът е завършен на 90%, а самата кола е с пробег от едва 241 километра. Лимузината се захранва от електромотор с мощност 382 конски сили. Максималният въртящ момент, който е 441 Нм, се предава на задните колела. Батериите са с капацитет 85 киловат часа.

Сега, от компанията заявяват, че предстоят довършителни работи, които са свързани основно с преработка на салона на автомобила. Той ще е напълно готов съвсем скоро, като евентуалния купувач ще може да получи електрическата си стреч лимузина в началото на следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 *** за тесла

    5 4 Отговор
    Още една грозния вътре един таблет е вала и тва било лимузина вълнуващо е като счетоводител не е като s600 1991 limo

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Японеца

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "*** за тесла":

    Колкото тесла е напред в ел. технологиите, толкова повече фенчетата на бенве и мерцедес скачат и плюят.
    Като не ви харесва, не си я купувайте!
  • 3 сойкаПрисмехулка

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "*** за тесла":

    Егати неграмотния коментар.