22 Януари, 2018 13:38 8 058 10

Внимание: Змии под капака!

  • автомобил-
  • змия
Внимание: Змии под капака! - 1

Както се оказва в Австралия това съвсем не е рядко срещано явление. Местните жители са свикнали с подобни случки и дори са направили група във Facebook, за да ги споделят. Един от последните такива преживявания е споделен от потребител с никнейм Тед, който е заснел отровна змия, увила се на страничното огледало за обратно виждане на автомобила.

Внимание: Змии под капака!

За щастие въпросният Тед е бил затворил плътно прозорците, защото според разказа му, змията се е опитвала да влезе в автомобила. Той е запазил хладнокръвие и дори е направил няколко снимки с мобилния си телефон. Според Тед змията е била на топло в моторния отсек, но когато температурата е станала по-висока тя е изпълзяла и се е увила около огледалото. Тя е престояла там по време на цялото пътуване, след което се е наложило отстраняването и от колата с дълга пръчка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 змия

    22 0 Отговор
    Тайпан, най отровната змия в света, ше си свали прозореца само ако иска да е мъртвец :))))
  • 2 ффе

    2 8 Отговор
    Това е някое село по шубраците. В града не е така
  • 3 onq s konq

    21 7 Отговор
    Ас па веднъш имах плъх пот капака на беенвето и тая гад ми беше изяла половината кабели та от тогава слагам капани с кашкавал и сирене ама тая гад не ще да се фане и сега гледам че е почнала да ръфа от таблото и седалките и направо съм се турил у чудо!Ше ми изяде колата тая гад ненаситна!От една седмица гледам по обявите за некоя зла котка ако има некъде та да я затворим в беенвето че направо сън ме лови!

    Коментиран от #4, #5, #8

  • 4 Гост

    12 3 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    "оня с коня" рядко тъпи парче си.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    7 3 Отговор
    Тъпо ....... Де... Грешка!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Дони

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Евала пич , развесели ме!!!:)
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 просто фен

    0 0 Отговор
    добре че в българия нямаме подобни проблеми , но пък си имаме гризачи , както сподели : оня с коня . Но и за това си има решение, еди мой съсед имаше същия проблем, един плъх постоянно му влизаше под капака и му ядеше инсталацията и за това си оставяше колата с вдигнат преден капак . Но се оказа ,че имало и спей с който след като напръскаш в двигателния отсек и те изчезвали и имал трайност 6месеца , съседа ми си купи такъв и каза че проблеми няма вече