Last news in Fakti

29 Януари, 2018 11:29 5 988 4

Новият Top Gear - дебел японец и... Кен Блок

  • top gear-
  • bbc
Новият Top Gear - дебел японец и... Кен Блок - 1

BBC публикува трейлъри на новия сезон на популярното си автомобилно телевизионно предаване. Първият епизод на шоуто ще бъде излъчен през пролетта на тази година. В него водещи са Мат Ле Бланк, Крис Харис и Рори Рид.

В шоуто взимат участие автомобилите BMW M5, Alfa Romeo Stelvio, Kia Stinger, McLaren 720S, Honda Civic Type R, Lexus LC, а така също и осемцилиндровите суперкари Ford Mustang, Jaguar F-Type и Chevrolet Corvette.

Интересно е също, че в един от епизодите се появява дрифт звездата Кен Блок, който участва в ролята на полицай, управляващ всъдеходно бъги. Различни гонки с всъдеходи и мотоциклети също са включени в новия сезон на предаването.

Популярното шоу стартира с новите водещи през май 2016-а, след като Джеръми Клаксън и компания напуснаха предаването. Крис Евънс също беше един от новите водещи, но след критики бе принуден да се оттегли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 112

    22 6 Отговор
    Top Gear не могат да стъпят и на малкия пръст на The Grand Tour.
  • 3 Графа

    2 3 Отговор
    Факт. Водещите направиха предаването толкова велико. След като си тръгнаха стана по-обикновено.
  • 4 Иван Господинов

    2 0 Отговор
    Няма по яка работа от тая да потрошаваш ужасно скъпи коли и да ти плащат за това и то много. Направо им за виждам на тия пичове.