Last news in Fakti

31 Януари, 2018 14:13 2 819 2

Новият Ford Focus ще закъснее с месец

  • ford-
  • focus
Новият Ford Focus ще закъснее с месец - 1

Компанията Ford няма да покаже новото поколение на Focus на автосалона в Женева. От "Синия овал" съобщиха, че ще направят това месец след автосалона в Швейцария, на специална церемония.

Новата генерация ще се появи в продажби в началото на лятото, като на пазарите ще бъдат пуснати три модификации - комби, спортната ST и луксозната Vignale. Новият Focus ще се прави на модулна платформа, което ще позволи снижаване на теглото му с 50 килограма и увеличаване на междуосието с 50 мм.

Гамата от двигатели за новия Focus ще започва с базовия трицилиндров бензинов мотор с обем от един литър, който ще е достъпен в три мощностни версии - 100, 125 и 140 к.с. 1.5 и 2.0-литрови агрегати ще допълват бензиновите предложения, като най-мощното от тях ще е 280 коня.

Освен спортната версия ST, се предполага, че компанията ще пусне и още по-наточен RS вариант, както и версия с повишена проходимост Active, която вече присъства в гамата на новата Fiesta.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо l-ви

    2 10 Отговор
    Да не бърза
    Като гледам няма опашки

    Коментиран от #2

  • 2 има има

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Иванчо l-ви":

    На 8-мо място в света и на 4-то в класа си - направо си има сериозна опашка ....