Last news in Fakti

3 Февруари, 2018 09:43 5 296 3

Шестметрово купе по китайски

  • hongqi

Китайската компания Hongqi ("Червено знаме"), производител на луксозни лимузини за държавния елит на страната, представи концептуално купе в стилистиката на Vision Mercedes-Maybach 6. Прототипът очертава бъдещия дизайн на марката и новата ѝ емблема.

Също като големите купета на Maybach китайският "Батомобил" се отличава с безкраен преден капак и силно изтеглена назад кабина. Арките на колелата са покрити, а традиционният гребен, символизиращ червеното знаме, свети по протежение на почти цялата предница.

От Hongqi не смятат да пускат сериен модел на базата на прототипа, но някои елементи от външността ще намерят място в бъдещите автомобили на компанията - например светодиодните фарове, радиаторната решетка и страничната щамповка.

Заедно с концептуалното купе Hongqi представи обновената си емблема и стратегия за бъдещото си развитие. До 2025 г. в гамата на производителя ще се появят 15 електрифицирани модела и два бензинови, построени на изцяло нова платформа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Говняра

    4 4 Отговор
    Купувам го , ше е магнит за чочонки по дискотеките и гимназиите
  • 2 Японеца

    1 0 Отговор
    Колко харчи, газ може ли да му сложим?
  • 3 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    много ми харесва
    тези китайци ще превземат светът