27 Май, 2018 12:46 5 212 9

Porsche отзовава... играчки

  • porsche-
  • играчка-
  • отзоваване

1 700 дървени колички от серията My First Porsche трябва да бъдат върнати в магазините заради ненадежден крепеж на колелата, който създава риск от поглъщане и задушаване. Кампанията засяга само автомобилчета в син цвят.

От серията My First Porsche са продадени точно 2 030 играчки. От компанията призовават купувачите незабавно да преустановят използването им от децата и да се свържат с най-близкото представителство на марката, за да им бъдат върнати парите.

Дървените колички Porsche с дължина 101.6 и височина 38.5 мм са продавани в периода от април 2015 до март 2018 г. Цената на всяко от моделчетата е $25 (€21).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alfa Romeo

    16 7 Отговор
    Поредната демонстрация на немска надеждност!😂

    Коментиран от #2

  • 2 Gpower

    13 19 Отговор

    До коментар #1 от "Alfa Romeo":

    Наскоро една колежка алфаджийка много се репчеше как алфите били най-добрите, но буквално дни по-късно нейната прехвалена бричка отиде за основен ремонт и в последствие на вторични :D междувременно си карам бавареца с кеф и цепя италиански задници :D така че, много здраве от Мюнхен на жабарите и като се научат да правят коли, ела ми свирни 😀

    Коментиран от #5

  • 3 Alfa Umrelo

    2 6 Отговор
    Как може да се подиграваш на истинска кола със задно\4х4 след като притежаваш паркетна въртигумка с предно предаване, осакатен поройник с куп фабрични дефекти, посредствен вървеж, евтини интериорно детайли и посредствена визия?!?
  • 4 Парче порче

    8 1 Отговор
    21 EUR за парче дърво с лого на Порче?

    Коментиран от #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бай Джап

    7 2 Отговор
    Знаех си, че са дървета ;)))
  • 7 Кибик

    3 1 Отговор
    Абе много дървено това Порше, за това ли подготвят бъдещите купувачи?
  • 8 Еее

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Парче порче":

    Ово е стандарт... ;-)
  • 9 Гост

    4 0 Отговор
    В т.нар "държава" последните 20-30 години най-високотехнолигичното изделие е бойлер, плътно следвано от люлеещо се детско конче, дървен пистолет да приличаш на мутра и трикрако дървено столче. Българите искали да правят и пластмасови пистолети, но се оказало, че трябва да си направят шприцформите, което си пада малко към научните занятие. Все пак направили пластмасов пистолет, ама били големи ментета. След нахапванията от кучета, бройката пострадали деца от ментета пластмасови пистолети била стряскаща. Имало стотици оплаквания във фейсбук какви ментаци били българските пластмасови пистолети и нито един сигнал в държавна институция. Накрая била организирана протестна фейсбук група. Производителят на пластмасови пистолети, който всъщност се оказал италианец, залостил портите на цеха с три тухли четворки(които закупил с отчисления от заплатата на един работник) и не допуснал инспектиращите от държавните институции. Те на свой ред се оплакали, че нямали достатъчно правомощия. Та те така за българия технологичен и маркетинкгов гений и немските дървени играчки.