Last news in Fakti

28 Май, 2018 10:48 4 079 3

Котка-каскадьор на тавана на миниван (ВИДЕО)

  • котка-
  • автомобил
Котка-каскадьор на тавана на миниван (ВИДЕО) - 1

През изминалия уикенд жителката на щата Небраска Ронда Ренкин успя да заснеме видео, на което се вижда как една домашна котка се вози на покрива на миниван, при това със скорост от близо 100 км/ч.

Когато Ронда вижда животното, опитва всячески да сигнализира на водача на минивана. Оказва се, че семейството, което пътува във вана въобще не подозира за наличието на котка на техния покрив, пише The Sun.

Най-накрая хората от вана виждат сигналите на Ронда и спират. Котката-каскадьор е невредима и е предадена на едно общество за защита на животните. Котката е домашна и в момента се издирват собствениците ѝ. Не е ясно как е попаднала върху автомобила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЗС

    6 1 Отговор
    тая котка така е впила нокти в тавана на колата,че тоя и 200 може да вдигне с нея отгоре, напомня ми на бойкото борисов хванал се за министерския пост

    Коментиран от #2

  • 2 Просия

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "РЗС":

    Абе по-точно на БСП преди време, когато 1 година не искаха да слязат от пост... Боко поне го направи достатъчно пъти, народът го избра отново... не го забравяйте руски подложки ;)

    Коментиран от #3

  • 3 Stoich

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Просия":

    Никакъв народ не го е избирал! Пак го спуснаха отгоре. Не го забравяйте, еврейски и цигански подложки!