Last news in Fakti

29 Май, 2018 19:25 7 156 4

Lamborghini Urus за без пари

  • lamborghini-
  • beiqi yinxiang-
  • urus-
  • magic x

Китайската компания Beiqi Yinxiang, която влиза в състава на концерна BAIC, се кани да пусне бюджетно копие на Lamborghini Urus. Спортният кросоувър носи името Magic X и според тамошни медии ще дебютира на 6 юни на салона в Чунцин.

От Beiqi Yinxiang все още не са разпространили снимки на кросоувъра. Публикуваните рисунки обаче разсейват всякакви съмнения за образеца, от който са черпили вдъхновение дизайнерите на компанията.

Засега е ясно единствено, че китайският Urus ще се предлага както във версия с пет места, така и със седемместен салон. Повече информация за модела ще бъде обявена в началото на следващия месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    24 10 Отговор
    Мерцедес пуснаха фалшива УАЗка и врче я продават 30гидини
  • 2 Антон

    9 11 Отговор
    Това от китайците нищо не става.Само копират и нищо не могат да измислят!
    На всички философи, които ще ми кажат че дори и хай-тек телефона ми е произведен там ще кажа:
    Много престижни марки имат изнесени производства там, но те застават с логото си, с името на компанията си, с гаранционните условия и поддръжката си. Техните стандарти за качество са спазени.
    Добре че са милиарди оризари там, та да има кой да им купува боклуците.
  • 3 Путин Властелин

    5 3 Отговор
    Да ви припомням ли кое е върховното SUV? Или си знаете?
  • 4 Пак Той!!!

    2 1 Отговор
    Уаз!!!-Няма равен!!!