Last news in Fakti

3 Юни, 2018 09:00 10 957 6

БГ цена за върховата V-Klasse на Mercedes

  • mercedes-benz-
  • v-klasse-
  • българия-
  • night edition
БГ цена за върховата V-Klasse на Mercedes - 1

Върховото изпълнение Night Edition на V-класата вече може да бъде поръчано и у нас. Специалната модификация на популярния модел за превоз на пътници от Mercedes-Benz е с подчертано спортно излъчване, благодарение на ексклузивните черни елементи в екстериора.

Екстериорът на Night Edition се отличава с черни огледала, радиаторна решетка с два отвора в черен металик, 19-инчови AMG джанти със седем сдвоени лъча боядисани в черно, EDITION емблеми на предните калници и затъмнени задни стъкла. Визуалните акценти в интериора включват комфортни седалки от естествена напа в черно, табло облечено веко кожа – и двете с контрастни външни шевове – стелки с EDITION лого и черни лайстни на покрива.

БГ цена за върховата V-Klasse на Mercedes

Удобствата на борда например, включват паркинг асистент с 360-градусова камера, в стандартното оборудване. Това улеснява маневрирането и паркирането. Удоволствието от динамичното шофиране е благодарение на познатия двигател V250 d с мощност 140 kW/190 кс (комбиниран разход на гориво: 7.5 - 6.8 л/100 км; комбинирани CO2 емисии: 199 - 179 г/км).

Цените за Night Edition започват от 56 300 евро. V-класата Night Edition може да бъде поръчана от Силвър Стар веднага, а първите доставки се очакват през юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а това

    8 5 Отговор
    Ще си я купя.
  • 2 Sas

    5 10 Отговор
    Гаден мръсен дизел.

    Коментиран от #4

  • 3 Гост2

    4 1 Отговор
    Върховата Ве-Клас се нарича Джет-Ве-Класс и според оциите е около 120-160.000 паунда.
  • 4 Дизел

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Sas":

    Гроздето е кисело, когато не можеш да го стигнеш!
  • 5 българина

    3 3 Отговор
    абе тия германци пак се праят на ударени, 190 кс за топ версия... всеки смешен мерцедес или пежо са помощни

    Коментиран от #6

  • 6 CL500

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "българина":

    Това е върховото им изпълнение откъм екстри и системи. Все пак това не е лек автомобил и основното е икономичен разход при достатъчна динамика. От какъв зор ще я набухат с да кажем 300 коня, дето заради купето не може да вземе остър завой с повече от 50 км/час, да не говорим, че пътници вози ...
    Просто качествено изпълнение, хубави материали и системи, хубав дизайн за почти 2 пъти повече пари от аналозите, ама ... който иска де :-)