Last news in Fakti

11 Юни, 2018 11:02 6 854 5

AC Schnitzer вдигна мощността на BMW M5

  • bmw-
  • m5-
  • ac schnitzer-
  • тунинг
AC Schnitzer вдигна мощността на BMW M5 - 1

Германското тунинг ателие AC Schnitzer се захвана с последната генерация на BMW M5 и успя да ѝ вдигне мощността до 700 конски сили. Благодарение на повишената мощ и на промененото окачване, времето за една обиколка на пистата "Заксенринг" беше свалено с цели четири секунди.

AC Schnitzer вдигна мощността на BMW M5

Освен нарасналата със 100 коня мощност, максималният въртящ момент е увеличен от 750 на 850 Нм. Окачването е ново, по-твърдо е, а клиренсът е намален. Леко е подобрена и аеродинамиката на спортния седан. Обтекаемостта е по-добра най-вече заради малкото антикрило отзад, както и заради новия сплитер в долната част на предната броня.

AC Schnitzer вдигна мощността на BMW M5

Още от промените включват фирмени джанти AC Schnitzer , по-големи "пера" за превключване на предавките от волана др. Промените бяха тествани за първи път от заводския пилот на BMW Йорг Мюлер.

AC Schnitzer вдигна мощността на BMW M5


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не думай

    2 36 Отговор
    "Благодарение на повишената мощ и на промененото окачване, времето за една обиколка на пистата "Заксенринг" беше свалено с цели четири секунди."

    И всичкият труд и пари само заради тези "цели" четири секунди? Все едно са свалили четири секунди от времето за ¼миля.
  • 2 вижся

    2 2 Отговор
    единствената компания способна да направи бмв x4 в брутален шедъовър
  • 3 вижся

    1 0 Отговор
    z4 имам в предвид
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Разбирача

    0 12 Отговор
    Да бе от 0 до 100 да свалят с 4сек.ускорението разбирам хахах смешна работа.