10 Септември, 2018 10:10 17 818 26

Колко струва Toyota Land Cruiser на старо

  • toyota-
  • land cruiser-
  • автомобилът на старо-
  • mobile.bg
Колко струва Toyota Land Cruiser на старо - 1

За да отпразнува 30-годишния юбилей от момента на пускане в производство на легендарния всъдеход Land Cruiser 70, през 2014-а компанията Toyota извади серия от нови автомобили, които са едно към едно с оригиналните.

Ограничената серия обаче бе само за "богоизбрани" и се изкупи като "топъл хляб". За всички останали остава пазарът на употребявани автомобили. В зависимост от модификацията и годината на производство, Land Cruiser може да се намери у нас в изключително широк диапазон - от 5 000 до 255 000 лв.

Моделът се произвежда от далечната 1951 година до наши дни. Новите модификации са с повече екстри и са по-комфортни, но определено отстъпват по здравина, надеждност и проходимост на по-старите версии. Така че ако искате здрав и сигурен всъдеход, то препоръчително е да се ориентирате към по-стар употребяван Land Cruiser.Колко струва Toyota Land Cruiser на старо

Изборът на употребявани всъдеходи Land Cruiser у нас не е никак малък и всеки желаещ може да открие подходящия за него екземпляр. Цените на употребявани Toyota Land Cruiser са високи, но предвид тяхната надеждност, определено има защо.

Ако си купувате някоя от тези коли, можете да бъдете сигурни на почти 100%, че не е карана от жена. Така че ако искате истински всъдеход и сте фен на японската класика Land Cruiser, то вижте какви екземпляри и за колко пари се продават у нас ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    59 5 Отговор
    Ако имаш нужда от високопроходима кола, ОК!
    Ако караш в града, няма смисъл това огромно и тежко жИотно!

    Коментиран от #7, #9

  • 2 Да сме по точни

    43 6 Отговор
    Не знам на автора от къде му е информацията но ако излезне по улиците в София и се загледа ще види че 90% от шофьорите на Ленд Круйзер са жени

    Коментиран от #3

  • 3 Марто

    22 14 Отговор

    До коментар #2 от "Да сме по точни":

    Тук става дума за истинските офроудъри, а не за новите ленд круизъри, които се карат от жни и от мъже с къси пи.ки

    Коментиран от #12

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Марио

    35 3 Отговор
    Имах land cruiser 120, произведен 2007г,купих го през 2009.Прекрасно чудовище.Карах си го и В София,никакъв проблем нямах.Даже не смееха да се бутат пред мен.Много здрав и удобен.Един път го вкараха и в едно блато и го мина без проблем.Преди мен бяха закъсали BMW X5 и Mitsubishi pajero.Прекрасен автомобил.Много бях доволен от него.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 санчо

    19 7 Отговор

    До коментар #1 от "Японеца":

    Няма нужда, няма смисъл да се кара в града, но я си помисли ако едно 20 годишно пичлеме се предизвика катастрофа в каква кола предпочиташ да си?Голям джип или малолитражка?

    Коментиран от #13

  • 8 onq s konq

    2 21 Отговор
    Кош

    Коментиран от #10

  • 9 из града

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "Японеца":

    бе ен венца -та не ти се мотат в краката, това е достатъчно ;)
  • 10 Марио

    15 2 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Пак компетентно мнение.Не мога да разбера, защо коментирате като нито сте имали такава кола,нито сте карали,нито изобщо сте имали досег с такъв модел.
  • 11 Уес

    11 3 Отговор
    Hi lux повече ме кефи с двойна кабина
  • 12 СссереМ

    13 9 Отговор

    До коментар #3 от "Марто":

    Кисело е гроздето нали,карай си 15 годишния хлопел и довечера да не забравиш да платиш наема на панелката както поръча жена ти.

    Коментиран от #14

  • 13 Random

    6 22 Отговор

    До коментар #7 от "санчо":

    В нещо от сорта на Е-класа, Пасат, 5-серия, Мазда 6, Мондео... Особено вдигнатите Passat Alltrack, Subaru Outback, Audi Allroad... Все по-хубави, по-леки, по-икономични, по-бързи и по-практични коли от което и да е сув

    Коментиран от #16

  • 14 Random

    15 6 Отговор

    До коментар #12 от "СссереМ":

    За тебе знаем че ти е малка пи*ката. Твоето мнение не ни интересува.
  • 15 www

    8 1 Отговор
    Здравейте, обмислям покупка на Land Cruiser 120 Prado бензинов модел на газ, понеже за дизела съм чувал, че може да има проблеми с дюзите заради нафтата ни в бг. Някой може ли да сподели.

    Коментиран от #20

  • 16 СссереМ

    8 10 Отговор

    До коментар #13 от "Random":

    Хахахаа,изтрепа рибата с лопатата,пич(ко) качвай се на фиестата и остави оф-роуда за мъжете.

    Коментиран от #17

  • 17 Random

    13 3 Отговор

    До коментар #16 от "СссереМ":

    Еми не карам фиеста, ама пък ти 100% караш някъв раздрънкан джип и се мислиш за голямата работа(тип "аз съм по-голям и ще те избутам от пътя"). Виждал съм ти и другите коментари - типичен гербераст.(не съм за бсп, нито съм комунист, спести си обидите от този тип.)
  • 18 Guest

    6 0 Отговор
    Каквото и да си говорим 120 ката наистина си е яка машина и може би най-разпространен като модел Land cruiser. В годината в която се е появил на пазара е бил много високо технологично ниво на оборудване със всичките системи и екстри.
    За съжаление, обаче си остава недостъпен за повечето българи, които го харесват, защото най-евтиният вариант е около 17-18 000 лв., а и разходът на гориво е другата причина поради която феновете се отказват от него.
  • 19 Даниел

    19 0 Отговор
    Не всички Ленд Круизър-и са с еднакво предназначениеие и съответно нямат еднаква проходимост, комфорт и пр.
    Факт е обаче, че 7-ма серия хеви дюти с 4.2 литровия редови шестак няма равен друг цивилен СУВ или Джип и каквото и да било друго. Да, той даже АБС няма, не покрива повечето съвременни норми, но е незаменим за експедиции и тежки терени, освен това товари по 1 тон, а мотора има нужда от ревизия едва като прехвърли 600000 км.
    Но просто не е гъзарски... а струва скъпо - истински късмет е да се намери такъв под 30 бона от края на 90-те. Това е вероятно автомобила с най-висока остатъчна стойност от покупната.
    Ако за някой автомобил може да се каже "вековище" това е точно този Ленд Круизър - HZJ 78 - ще ви служи вярно и безропотно без да откаже, закъса или предаде. Реално това може би един от малкото автомобили, които си струват парите не на 100, а на 200%.
  • 20 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "www":

    мой близък приятел има..не знам точно коя година е ама не е от най-старите. Ми...какво да ти кажа, на мен лично не ми допада. Прекалено голям е, като се возиш отзад имаш усещането, че си във фургон. Мотора е голям бензинов..4.0 май беше и върви сериозно, но си е параход и набира бавничко за конете си. Иначе не се е оплаквал от към поддръжка, но всичко си е цифра, като почнеш от обслужването, минеш през огромните гуми и стигнеш до недай си боже нещо сериозно да се счупи...ама то кой ли джип не е така. Откраднаха му огледалата и бая зор беше докато намери нови.
  • 21 перко

    4 0 Отговор
    моделът 100 къде е
  • 22 vasik atanasova

    1 5 Отговор
    не ми харесва
  • 23 vasik atanasova

    1 6 Отговор
    не ми харесва

    Коментиран от #25

  • 24 селянин

    7 1 Отговор
    Крузака е легенда..не знам друг производител,да имат модел с такава история- за мен най добрия е 70..все още се произвежда в Австралия,там няма дизелгей,що няма ваг..слагат му шестак,дизел на Тойота,4,5L,атмосферен.
  • 25 Прасик Атанасов

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "vasik atanasova":

    На мен пък ми харесва!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.