Last news in Fakti

12 Октомври, 2018 14:59 3 022 5

Porsche-тата винаги ще имат волан и педали

  • porsche-
  • автономни автомобили
Porsche-тата винаги ще имат волан и педали - 1

Това обеща шефът на американското подразделение на марката Клаус Целмер, който каза още, че Porsche-тата залагат на електронните помощници, но има ситуации, в които само човек може да се оправи.

Поради тази причина, а и поради любовта към шофирането от Porsche са решили винаги да пазят воланът и педалите в своите автомобили. "Възможно е даже и механичните скорости да бъдат запазени още дълго време за тези, които ги предпочитат" - казва още Целмер в едно интервю за Motor1.

Според топ мениджърът, собствениците на Poirsche-та винаги са искали и ще продължават да искат сами да управляват автомобилите си и марката няма намерение да ги лишава от това.

Ще припомним, че Porsche подготвя за премиера първият си електрически модел, който ще се казва Taycan. Ще е с два електромотора и с мощност 600 коня, но и при него няма да се залага на автономното управление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    6 1 Отговор
    Волан да ама педали колкото щеш.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Я.Петров

    4 0 Отговор
    Прав е човека.Скоро колата ще изхвърля човека смятайки го за паразит. Безопасните системи Ок, но човека сам трябва да избира съдбата си.
  • 4 Име

    0 1 Отговор
    Какви са тия "Poirsche-та" само не разбрах ????
  • 5 qqqqqq

    0 0 Отговор
    От тези електронни помощници шофьорите станаха калпави. На времето Ладата и Москвича като нямаха не вървяха ли, че и със задно предаване. Всичко е до шофьора, като усеща колата няма проблем.