Last news in Fakti

31 Октомври, 2018 14:46 3 868 16

Това е кабриото на BMW 8er

  • bmw-
  • 8er-
  • cabrio
Това е кабриото на BMW 8er - 1

В интернет пространството се появиха снимки на кабрио версията на осмата серия на BMW. На тях иновацията е представена в топ изпълнението си M850i xDrive. Автомобилът е с 4.4-литров V8 мотор с мощност 530 конски сили.

Това е кабриото на BMW 8er

По предварителна информация иновацията ще бъде показана на 30 ноември тази година на автомобилното изложение в Лос Анжелис. По данни на Autotijd.be топ модификацията ще е оборудвана с осемстепенна автоматична трансмисия (Steptronic), с активен диференциал и със спирачна система M Sport.

Това е кабриото на BMW 8er

Динамичните характеристики на модела към този момент не са известни, но купето с този индекс ускорява до 100 за 3.7 секунди, а максималната му скорост е електронно ограничена на 250 км/ч. Предполага се, че кабриото ще има същата максимална скорост и малко по-слабо ускорение от 0 до 100 км/ч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    7 3 Отговор
    Много ме радва като почнат да пишат максималната скорост .. че е ограничена на 250 ... като е ограничена какъв параметър е тоя , че да го съобщаваш ... те са ограничени на 95 % от колите ма се съощава винаги .. Ако ще казват колко е максималната скорост да кажат колко е ако не е ограничена .. е така да има за какво да го съобщаваш .... кретени ..
  • 2 асддса

    14 5 Отговор
    ИЗРОДСКО Е ! Десет пъти по-добро от s class coupe.

    Коментиран от #10

  • 3 cabrio

    8 5 Отговор
    Ако някой иска категорично да "избухне" с кабриолет и да бъде по по най колата е Mercedes-Maybach 6 Cabriolet ! ;) Иначе от BMW са изкарали красива машина да се конкурира с 560S По-младите вероятно биха избрали БМВ, а по улегналите Мерца. По отношение на дизайна за мен мерца има леко преимущество заради по-малкото, чупки, вдлабки и сгъвки по купето. По отношение на драйвинга вероятно БМВ-то, ще предизвика повече усмивки на лицето ;)
  • 4 Никога бмв

    4 18 Отговор
    Преди имах бмв 353d 2006г. 290 коня мислех си че много върви от както една а6 от старите 1.9тди ме скъса за към Пловдив тогава продадох бмв-то и си купих а6 3.0 тди 313hp

    Коментиран от #5, #7

  • 5 АLFA Q4

    3 6 Отговор

    До коментар #4 от "Никога бмв":

    ОТ.ТРЪН ТА НА ГЛОГ ЧЕ Е ПО ВИСОК
    ТИ ОТ КОЛА НА ЩАЙГА

    Коментиран от #6

  • 6 ВИП АМГ

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "АLFA Q4":

    карай фиата и трай бе. къде се буташ с тоя макаронен кош
  • 7 John Doe

    12 2 Отговор

    До коментар #4 от "Никога бмв":

    Аз пък от както един чичак с А4 B8 3.0tdi quattro, взе да ми се пъне на пътя Дряново - Габрово и едва не се преби, като щеше да завлече и невинни хора със себе си, разбрах 2 неща - първо - повечето Ауди шофьори (Подчертавам "повечето", не че при БМВ е много по-различно) са комплексари и второто - Ауди, не може да стъпи на малкия пръст на БМВ като динамични показатели. А историята е следната - Излизам от Дряново (бмв е46 323ci) пред мен кара чичака с аудито сравнително бавно, започвам да го изпреварвам съвсем спокойно на пета без да го провокирам по никакъв начин, като той започна да задава на аудито в този момент, въпреки че очаквах да ме дръпне с тази дизелова "бегачка", след като смъкнех една надолу се оказа, че бегачката не е до там бегачка и дръпнатият беше той. Обаче чичака взе да ме гони по завоите (беше и мокро) аз пък трудно падам по гръб и взех да си му раздавам като чичака независимо от големия мотор, куатро системата и пътните условия само изоставаше - тук стигам до първия извод. Обаче историята не свършва тук. След известно време прекарано в "гонка", застигнах колона от коли (пътя е със завои и само две ленти), чичака ме застигна и показа колко върви аудито като изпревари мен и колоната от коли (5 коли) в завой без видимост и едва не се размаза в насрещно движещ се автомобил. В този момент си казах, че повече Аудита няма да се закачам. Сега чакам минусите.

    Коментиран от #8, #13, #14

  • 8 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "John Doe":

    Аз съм с рс 6
  • 9 John Doe

    1 0 Отговор
    Браво! Радвам се за теб!
  • 10 арогантен

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "асддса":

    Въпреки че карам Мерцедес съм абсолютно съгласен с теб. Колата е супер яка.
    БМВ доказаха че са много над останалите немски брандове. През последните две три години изкараха много красиви и качествени модели.
  • 11 Радко

    2 1 Отговор
    Колата изглежда уникално, акцентирам най-вече върху задната част!
  • 12 Бе Ме Ву

    1 0 Отговор
    Да бяхте сложили старата осмица до него - за сравнение.
  • 13 Ми не се закачай

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "John Doe":

    Толкова приказки за нещо нормално за нашенските идиоти. Явно нямаш много опит зад волана. Остави ги и си карай. Друго освен да те вкарат в беля няма да направят. На някои даже точно това им е целта. И най-вече не от Аудита се пази а от ванове и бусове, те са истинските диваци. Бтв, на 5та с бензин не се изпреварва. Магическите числа са 2 и 3. Никоя пушеща печка няма да догони мощен бензин в обороти.
  • 14 Ми не се закачай

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "John Doe":

    Бтв, точно заради такива "гонкиц стават белите. Карам мощен бензин и отдавна ми е станало ясно, че само като видят логото отзад ще ме провокират, но хич не им се връзвам. Карам си с 30-40 в града и не повече от 110 извън него (а на мръсните пътища разорани от ТИРовете свалям и до 70). Който иска да се пребива или да си троши колата : прав му път!
  • 15 гощо

    0 0 Отговор
    Правил съм кръгче с 7-ма серия с този 4,4 осмак с две турбини. Адска техника е но харча е зловещ.Свети резерва,сипвам 50лева не помня на каква цена беше бензина.Тръгвам от НДК до Дружба от там през Младост,околовръста до България и слизам пак до НДК.Резервата пак светна.

    Коментиран от #16

  • 16 Зависи

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "гощо":

    Зависи как караш. Големия мотор може да движи и без газ - без да се задъхва, а може и с повечко газ. Малкия само с повечко.