7 Декември, 2018 12:19 50 372 77

В гаража на българина с Bugatti-то (ВИДЕО)

  • ваньо алексиев-
  • bugatti-
  • chiron
В гаража на българина с Bugatti-то (ВИДЕО) - 1

В началото на лятото стана ясно, че българинът Ваньо Алексиев е един от 500-те собственика на новото Bugatti. Става дума за модела Chiron, който ще бъде произведен в тираж от 500 бройки и е с единична цена от 2.5 млн. евро.

Въпросното Bugatti Chiron разполага с шестнайсетцилиндров W-образен двигател, мощността на който е 1 500 конски сили. Производителят на колата твърди, че максималната му скорост е над 400 км/ч.

В гаража на българина с Bugatti-то (ВИДЕО)

Четирите компресора при Bugatti Chiron се монтират на уникалния W-образен шестнайсетцилиндров бензинов двигател. Турбините са разделени на две двойки, като всяка от тях отговаря за осем цилиндъра. Това решение е добре познато като двустепенно турбо и се среща при много и далеч по-достъпни автомобили от Chiron.

Никой обаче не предлага две такива двойни турбини и поради тази причина никой не може да се доближи до представянето на този агрегат. Пиковата му мощност е 1 500 конски сили, а максималният въртящ момент - 1 600 Нм. Последните се достигат в диапазона 2000-6000 об/мин, а динамичните характеристики, както знаем, са потресаващи.

Влогърите от DizzyRiders успяха да надникнат в гаража на Ваньо Алексиев и да снимат единственият екземпляр от Chiron, който се намира на родна земя. Вижте го.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    250 18 Отговор
    Ми хубаво! Щом може да си го позволи, със здраве да си го кара и да му се радва!

    Коментиран от #15, #73

  • 2 Ники

    97 4 Отговор
    Много добра машина ... видях я веднъж лятото ... в Монте Карло ... паркираше я пред заведенията ... Мисля че не я кара много при нас ... ма то като се замислиш няма и голям смисъл от това ...

    Коментиран от #14, #65

  • 3 НА АНДРЕА ЛЕЛЯ И СИЙКА

    17 36 Отговор
    Много яко Бугути Сайрън !!! Искам и ас едно такоа
  • 4 Йосип Броз Тито

    103 29 Отговор
    Колата е хубава, но дори да съм най-богатият човек на света, не бих си купил такъв автомобил... Не, защото не ми харесва, а защото в никакъв случай не си заслужава да се хвърлят 5 милиона за какъвто и да е автомобил... За тези пари могат да се направят далеч по полезни и стойностни покупки или пък да се направи някое дарение, с което ще те помнят много повече, отколкото с покупка на Bugatti например. А това да го караш по българските пътища си е направо лудост, постоянно трябва да се движиш с охрана и да не оставяш колата и за секунда без надзор, а ако случайно я строшиш в някоя дупка, ще струва 1 изба с пари да я поправиш...

    Коментиран от #8, #12, #18

  • 5 Боби

    51 6 Отговор
    Предният номер стои ужасно.

    Коментиран от #25

  • 6 Шабиха

    167 22 Отговор
    Класически прост българин - къщата му е по-евтина от колата (поне два пъти), плаща мизерни заплати и осигурява отвратителни условия на труд. Чедо на ДС (тате дипломат/агент, мама в съвета). Пилее крадени пари като луд, поддържа силиконово плашило. Следващия, дето Прокуратурата ще заключи за неплатени данъци и пране на пари.

    Коментиран от #10

  • 7 Антон

    31 13 Отговор
    Да си го кара, да му се радва и да бъде щастлив.
  • 8 Гост

    35 6 Отговор

    До коментар #4 от "Йосип Броз Тито":

    Абсолютно точно и вярно,за 5 милиона бих си купил вертолет или малък самолет Чесна примерно...
  • 9 Чичо

    19 2 Отговор
    Бааааааааааааааахти
  • 10 Стомаха

    86 8 Отговор

    До коментар #6 от "Шабиха":

    ТОЧНО ТАКА Е. Ако има едно обективно описание за тоз човек то е ка.ут. Изкарва си милионите в БГ от шофьори които кръстосват страната за по 600-700лв на месец. Това не е капиталист, това е К-А . У-Т
  • 11 дедо Шишарко

    52 3 Отговор
    Този ми прилича на зле презимувал скобар!

    Коментиран от #13

  • 12 Италянеца

    25 72 Отговор

    До коментар #4 от "Йосип Броз Тито":

    Имаш типично голташко мислене БАЦЕ ! Първо на първо ,ЧЕ такава кола се купува в 99 % от случаите ,КАТО инвестиция понеже цената и след ,като излезе от магазина се ПОКАЧВА ! Второ на второ човека НЕ Е социално дружество да прави дарения ! Трето на трето човека си има ресурса и възможностите да си я натовари в един камион и да си я закара в Гърция на писта ,където ще си я кара без проблем ! Капиш ?

    Коментиран от #16, #26, #27, #33, #67

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 James

    49 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ники":

    Предпочитам да карам Фиеста в Монте Карло, вместо Бугати в София...
  • 15 Driving pleasure

    72 10 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Не ги е изкарал тия пари с бачкане. Нито с акъл! Назначен е за милионер от партията и всеки детайл от колата е плащан с робски труд на шофьорите му. Айде мерси да му се кефя! Аи дето вика Йосип Тито по-горе за 5 милиона има далеч повече какво да направиш, че дори да е истински мечтан гараж с класики вместо да показваш колко ти е малък инструмента.
  • 16 Сиромаха

    60 9 Отговор

    До коментар #12 от "Италянеца":

    Трябва МНОГО да няма какво да правя да съм супер Мега тъп , ограничен , комплексар , и много други ; ЗА да се Занимавам да натоварва на нещо си някаква кола , и да измина една " камара " път че да покарам на писта . В този иначе прекрасен свят , в който можеш да правиш хиляди неща , Особено ако имаш пари !!! Е и малко " АКЪЛ " трябва .

    Коментиран от #50

  • 17 Прокурора

    24 4 Отговор
    Кольо Банев пита за него и го чака при него да си пиздят за талиги сукини дети
  • 18 РЗС

    21 34 Отговор

    До коментар #4 от "Йосип Броз Тито":

    в средите на богатите такива коли освен инвестиция са и престиж, не е въпрос на пари когато имаш състояние от 10-20 милиарда долара, това са стотинки за такива хора. Виж при яхите там вече се усещат 500-750 милиона долара и една стая пари за поддръжка на година. Много не са ти ясни нещата, защото мисленето ти не е стигнало такива нива. Обикновено най-богатите хора са най-големите филантропи, но и това не ти е ясно, затова не очаквай воъбще да станеш един ден най-най та да не си купиш такава кола

    Коментиран от #22, #38

  • 19 БАБЧО

    15 6 Отговор
    ВСИЧКОТО ХУБАВО И БИЗ БИЗЕ ОБАЧЕ КОЛАТА НЕ Е РОБОТИЗИРАНА А ВЕЧЕ НОВИЯ ХИТ ОСОБЕНО В КИТАЙ Е ТОВА СЯДАШ ПИШЕШ МАРШРУТ И ТЯ ВЪРВИ ТИ ЯДЕШ ПИЕШ УИСКИ ПУШИШ ПУРА ГАЛИШ КОТЕТО И ДАЖЕ ДРЕМЕШ ПО ЗАВОИТЕ.ТАРИКАТСКОТО Е ЧЕ ОТПАДАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ТИ ДА СИ ВОДАЧ - НЕ СИ ЗАЩОТО ВОДАЧ СТАВА ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ НА КОЛАТА.ТОГАВА ОТПАДА И НУЖДАТА ОТ КАТ И ДЪРЖАВАТА СПЕСТЯВА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЗАПЛАТИ ОТ ВИСОЧКИТЕ.

    Коментиран от #70

  • 20 Голяма кола

    41 12 Отговор
    Народа с 200лв пенсия тоя купува за 5млн коли....що ненапрай едно дарение по коледа да зарадва някоя бедна душа,деца по дпмовете итн. Да си купи ламбо за 300к и пак е гъзар
  • 21 КОЛьО КьОравия

    36 11 Отговор
    Точно това Чиромче вече не струва 2.5 млн. евро... по поростата причина че са надупкали броните за номерата....и колата е за писта, а не да се возят курвентии с кученца...И дано бате поне вегнъж да си пръднал на тая седалка че това ще ти остане от ревюто.
    #дерзайте
  • 22 царя е гол

    42 6 Отговор

    До коментар #18 от "РЗС":

    Къв престиж кви пет лева?Ти ако си човек на място е без бугати широн щете уважават.
  • 23 пк11111

    14 2 Отговор
    на това му слагам едни лети жанти от страната на дискотеката и глей кво прайм. :))))
  • 24 ПЕНКО

    17 4 Отговор
    АВТОМОВИЛЪТ ИЗРАЗХОДВА ПОВЕЧЕ ГОРИВО ОТ ХЕЛИКОПТЕР "КОЛИБРИ" ,ПО-СКЪП Е И ПО-МАЛКО КОМФОРТЕН !!! ОСТАВА ЖЕЛАНИЕТО МУ.../КАТО НА НЯКОИ ХОРА/ ДА НОСИ ДИАМАНТИ И ДР. В ЖЕЛАНИЕТО СИ ДА СЕ САМОУКРАСЯВА ПО РЕДИЦА КОМПЛЕКСИ !!!???!!!
  • 25 незнайко

    13 3 Отговор

    До коментар #5 от "Боби":

    Също като на Alfa Romeo 159 !!!
  • 26 Бачо Киро

    18 1 Отговор

    До коментар #12 от "Италянеца":

    Бугати Хирон за пистата? Ти май верно не си в час. Инвестиция да. Хвалене да. Каране у нас трудно, наел е гараж в града където го държи, а до там ходи с друга кола, защото опира постоянно по пътя за у тях. Дори беше пращано да го оправят. Та за тези неща - статус и инвестиция да. Каране тц. Колата не е за писта, сума коли там ще те сложат в джоба си примерно на Overdrive Lap Battle на Серес. Пътищата у нас не позволяват също да си я караш с кеф. Иначе лошо няма, с нея пари не се губят.
  • 27 hmhmhm

    10 5 Отговор

    До коментар #12 от "Италянеца":

    Съжалявам те ако си мислиш че нещо щом излезе от магазина си вдига цената. При изработката на дадено нещо се пресмята цената му. Това значи материали работа труд реклама + печалба. След като е произведено цената му пада защото ако не се продаде значи не е конкурентно способно на близко до него стоки и цената му пада. За да може да го продадеш тези който ги правят колите не ги правят за себе си а за да ги продават. Ако една кола е продадена и собственика си мисли че може да изкара пари след години това е 99% заблуда защото в днешно вереме технологията на производство седи и всеки един момент може да се възобнови производството на даден автомобил но дали това решение е рентабилно? Колата като всяко нещо старее това че има глупаци дето дават една камара за трошки си е техен проблем. Изискванията към колите моторите при производство се променят в зависимост от обкръжавашата ни среда. Хубавото в случая че компаниите за производство на автомобили се сетиха че ще бъдат изместени от сервизите за тунинг а така си и рекламират и името като създават едни от най-бързите коли в света. Това за обикновения потребител е добре защото цените ще паднат а изискванията ще се дигнат. Тази кола не е най бързата за справка devil sixteen e 5000hp и скорост макс 500км. Важното е всеки да се разпростира според чергата си и всеки да има възможност да си купи кола и да я подържа не знам дали ви направи впечатление че колата консумира въздух за 5 дни на един човек. Всяко нещо си има ц

    Коментиран от #30, #54, #77

  • 28 щщщщщ

    20 1 Отговор
    Абе тоя пак ли го пишат.Скоро имаше нещо пак за него и колата му.Покажете му отблизо лицето да направят прилика хората със муцуната на колата.Пластики и то смотано направени.....ужас.
  • 29 емо

    3 5 Отговор
    Никви ВАГаджийки!!!...
  • 30 РЗС

    12 8 Отговор

    До коментар #27 от "hmhmhm":

    ти грам понятие си нямаш от произведения на изкуството, лимитирани серии автомобили и бижута и техните стойности. Толкова дълъг пост и само глупости. Ти знаеш ли колко струва едно ферари от 60-те или ламбо от 70-те или някоя от големите марки пуснати в лимитирани серии след 50 години. Струват десетки и стотици пъти по първоначалната си стойност. Ферари 250гто се продаде за 60 милиона долара на скорошен търг.
  • 31 асддса

    8 9 Отговор
    Нито е най-изключителния, нито най-бързия, нито най-ексклузивният
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Йосип Броз Тито

    14 6 Отговор

    До коментар #12 от "Италянеца":

    То си личи по минусите, кой е голтакът... Хахаха, шопска му работа.
    Винаги се имате за много велики, ама реално не струваш и 2 пари
  • 34 Stephen Cole от Бирмингам

    21 1 Отговор
    Много се радвам за въпросният господ, но също така и страдам защото 99% от българите никога няма да могат да си позволят да докоснат дори подобна кола.Що се отнася до мен предпочитам да карам голф 4, да си лягам до жената,когато заспя да си спя спокойно, а не да се тормозя че не съм изплатил заплатите на някой шофьор или съм му дал толкова колкото да изкара с мъки до следващия месец.Пожелавам на всички мой братя българи здраве,щастие любов и късмет.Поздрави от кралството Stephen Cole на чичо Красьо ангренажа сино.

    Коментиран от #59

  • 35 Някой си...

    9 2 Отговор
    На газ ли е😀
  • 36 АРХАНГЕЛ ПСУВНАИЛ

    13 4 Отговор
    Кога ще обесим ексклузивния собственик на някой титанИЕв стълб?
  • 37 Голтаци

    9 6 Отговор
    Майко, чета коментарите и не мога да повярвам, не стига че сте много ама сте и прости като гадулки! Като имаш много пари си правиш и купуваш каквото искаш, особено в БГ-то си господ така да се каже:-)
  • 38 Йосип Броз Тито

    7 4 Отговор

    До коментар #18 от "РЗС":

    Ти не си човекът, който ще казва на мен кое ми е ясно и кое не...
    И ти си просто поредният форумен драскач с голямо самочувствие на знаещ, но до момента, в който не излезеш от вкъщи и ти се стяга лай*ото, знам ги аз такива като теб колко могат и колко знаят...

    Коментиран от #41

  • 39 ку 25см

    6 8 Отговор
    Да ви го избабана отзад на всичките зависливци тука..еей отрепки сте уникални хаха
  • 40 никси

    13 1 Отговор
    фирмата биомет глобал е сьс седалище Лондон ие собственост на бивши генерали военни аташета в чили и сьздават фирмата като пише на камионите и на автобусите биомет ер това значиима международно участие тук в софия е само един офис в Лозенец до ресторант кошарите гаража в житен тоя господин е само един изпалнителен директор и нищо чудно да пере на някого парите за жалост на неговите шофиори които бльскат деноношно без пари и то за това никои не се задьржа в фирмата само хора залетли с огромни заеми и тези преди пенсия и неговите лизачспопитаите някои шофиори те сигурно ше ви отговорят наи добре и поточно бившите ако ли не вярвате влезте в саита на фирмата и там има отразявания от недоволен персонал караш камион колкото гимназия а джоба тие празен то несамо тоя господин те са много такива в бьлгария па се оплакват защо ни бягат шофиорите и отиват зад граница защото няма корекност и точност от страна на работодателите
  • 41 РЗС

    5 12 Отговор

    До коментар #38 от "Йосип Броз Тито":

    поредната силна форумна мишка, скачаща на хора дето не е виждала дори, остави че си неук, но си и завистлив скъсаняк тръгнал да ни чете морал какви трябва да са били богатите. Абе куче умряло,а стани поне малко заможен и тогава пиши тука кво няма да си купиш. Такива като тебе са ми до болка познати, дето са скромни докато не им се яви някой лев в джоба, после стой та гледай сеир и салфетки по кръчмите.
  • 42 Бай Тоз

    19 1 Отговор
    Абе тия коли май не са читави Не ги карат много много
  • 43 РЗС

    14 11 Отговор
    Кво скачате срещу човека,че си е купил скъп файтон бе завистници, плащал бил малко, някой на сила ли ги кара да въртят геврека при него? Да си намерят на друго място за повече пари, проблема какъв е? На всичките шефовете са ви виновни, малко ви се било плащало, на сила ли ви държи някой? Като сте кадърни работа за повече пари ще си намерите. Имал човека пари за кола, дал.

    Коментиран от #45

  • 44 ТИГЪРА

    13 6 Отговор
    Евала,да е жив и здрав,постигнал си го е човека. Зависта на Ганьо е толкова голяма, колкото са му тънки сметките. И така роби... бачкайте повече,че след някой друг месец новата по-голяма яхтата пристига ;)

    Коментиран от #47

  • 45 никси

    8 7 Отговор

    До коментар #43 от "РЗС":

    еи ама много си бил проз сьс з занешли колко шофиори е пребал тоя измекяр и продьлжава ти сигурно си и ти като него та толко го защитаваш и затебе работят доста имьчени души гербепедераст грозен много сте текива утрепки това чантаджиите поцял ден седите да бюрата и само мислите простотия след простотия долни жалки лизачи купил си бил тия пари от спестявания от закуски лигуе прдобил в тая бедна дьржава много и мате лоша черта това богатите да дразните бедния народ с парадиране

    Коментиран от #49

  • 46 Местен

    10 1 Отговор
    Живее у наше село ама нЕма канализация................. пълен смях.
  • 47 леопард на егрек

    5 3 Отговор

    До коментар #44 от "ТИГЪРА":

    дави го накара леопардо до Дарданелите та да ви излезне през гьрлото натебе и на оня резсето
  • 48 Дхейж

    12 3 Отговор
    Агент на ДС е този. Няма тези пари! Подставен парашутист!
  • 49 РЗС

    9 6 Отговор

    До коментар #45 от "никси":

    кви измъчени души бе мъждрамуняк, живееш в демокрация от 30 години вече, да ни бил размръзен току-що бе бесепар червен, бай тошо замина одавна. В момента като не ти изнася на едно работно място си взимаш малката па'ка в ръка и заминаваш на да си търсиш друго. Кои са измъчвани, да не държи някой работници на синджир, овче мислене имате роби некадърни

    Коментиран от #56, #63, #64

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Офкс

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "Като гост":

    Ти не можеш да осмислиш базови концепти и да оборудваш екзистенца със същност
  • 52 S.G.

    4 2 Отговор
    Боя оправя всички.Земята е кръгла.Избягали няма.Билети за Марс от 2030.
  • 53 Светлина

    5 2 Отговор
    Тъжното е че богатите ги виждаме и коментираме. ..а а за не малко мизерстващите българи никой не го е еня.
  • 54 асддса

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "hmhmhm":

    Изприказва един вагон глупости. Никой няма да тръгне да произвежда наново стари автомобили, това са класики и им се вдига цената Кмнпаниите няма да бъдат изместени от никакви тунинг сервизи, защото след десетина петнадесет години повечето произведени коли ще са електрически, повечето тунинг фирми ще измрат. Devel sixteen не е 5000 коня и не вдига 500км, това е каквото казват, но още няма прототип с такава мощност и да е вдигал такава скорост. Не съществуват гуми (за кола) които да вдигат такава скорост. В момента се разработват гуми за това Бугати за да направи рекорд за скорост, който няма да е 500км. Devel са някакви араби които си мислят че всичко дет фърчи се яде, кола с 5000 коня няма да пуснат. Коли за драг са с по 5000 коня и искат ремонт след всяко пускане.
  • 55 vasik atanasova

    6 2 Отговор
    това е най доброто
    купил си е върха на сладоледа този пич
  • 56 ГосТ

    7 0 Отговор

    До коментар #49 от "РЗС":

    "размръзен" не разбирам к'во пишеш бе бацил. Я повтори за да разбера. Едно ти разбрах обаче, виновни са си балЪчетата дето ви работят. Пихтия.
  • 57 ГосТ

    8 3 Отговор
    Големият проблем е не толкова, че изобщо съществуват такива помпозни автомобили (за спорт са други),а че ги карат умствено и физически недъгави хора. Нямаше да има проблем, ако този автомобил го кара някой нобелов лауреат или шампион от автомобилните спортове. Няма проблем и Бил Гейтс (единственият филантроп и човек, който наистина е постигнал богатството си с ума си) да го кара. В случая обаче,го кара умствено и физическо недоразумение. Това е проблема.
  • 58 Пича с Голфа

    6 3 Отговор
    Гледам не ги карат много, газово имат ли?Дизелов двигател има ли? ЗА ТИЯ ПАРИ Е60
  • 59 С сигурност

    6 1 Отговор

    До коментар #34 от "Stephen Cole от Бирмингам":

    С сигурност не се тормози тоя че не е изплатил заплата защото плаща смешни пари на работниците си ,поредния смешник в днешната ни държава ,жалко е с какво парадират хората , вместо да помагат на хора в нужда,се хвалят с коли ЖАЛКО
  • 60 Steks

    5 1 Отговор
    Чак пък ТОЛКОЗ пълна комплерсащина 5млн за тенекия която може само да върви бързо напред ай не мерси на ринга всяко порше ще го пръсне че даже и на права отсечка мисля не е най най поне за упражнението 0-400-0

    Коментиран от #62

  • 61 Хайл

    8 1 Отговор
    Шофьорите му пак да идат да стачкуват против "пакета за мобилност" който задължава шефове като този да прибират шофьорите за ПОЧИВКА В БЪЛГАРИЯ,А НЕ КАТО КУЧЕТА ДА ВИСЯТ ПО ПАРКИНГИ
  • 62 Хайл

    4 0 Отговор

    До коментар #60 от "Steks":

    Една тесла беше била вейрона на физическо,ако е с малко по-яка батерия ще шамароса и широна
  • 63 никси

    9 1 Отговор

    До коментар #49 от "РЗС":

    да ти го накарам у соросоидо прост що не му напраиш една свирка като толкова го защитаваш дате иебем у боклуко тьп долен неразбрали кьдето ида хода навсякьде е едно и сьщо а ти мене не ме мисли аз си имам мои камиони и моите шофиори са доволни от мен защото едно време знам от кьде сьм трьгнал икак сьм бил нате ако не ти изнася оди си у щатите щом тие празна кратуната и мислиш че аз сьм бил комунист е верваи си на празната кратуна тьпа мои приятели са работили там и не са доволни от него и в момента работят в италия и попитаи други шофиори и те ще кажат сьщото

    Коментиран от #68

  • 64 никси

    7 0 Отговор

    До коментар #49 от "РЗС":

    да ми говориш за велики знаменитости в сетовния бокс , футбол , кино ,тенис , формула 1 и т.н атоя мрьшляк скакво е постигнал да има това бугатии можели да ми обясниш като си толко отворен тука е така зажалист ставаш агент на дс и взимаш куфарчето с парите и сядаш на бюрото и почваш са раздаваш респект а директора на автомобилната компания тоиота в Япония е завьршил више транспортно образование изапочва в тоя завод от кота 0 влиза пьрво впроизводството и са запознава с работата и тои етрьгнал постепено нагоре по стьлбата и тогава сяда на бюрото и започва да командва но тои знае как атука се гледат работниците като банкомати от кьде дате постриже
  • 65 Петко

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ники":

    Ти кво правеше там?Явно с народни пари си избиваше комплексите нали?Скоро пред Народнич Съд ще даваш показания!

    Коментиран от #66

  • 66 никси

    5 0 Отговор

    До коментар #65 от "Петко":

    кьде да сьм бил там ти ме бьркаш с някои друг на едно магаре ли му викат марко
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 РЗС

    4 3 Отговор

    До коментар #63 от "никси":

    абе селялин див селскостопански, ти завършил ли си 4ти клас шебек? Два реда не си написал на четлив български език. Питах дали не си бил размръзен на скоро, че още мислиш по бай тошово време където е било задължително да работиш и бачкаш където те сложат, няма мърдане. Обяснявам ти, че сега можеш да си смениш работата с молба за напускане, ако си по договор. А парите, които ще ти се плащат във всяка една фирма ги пише в трудовия ти договор, когато го подписваш се съгласяваш на това заплащане, ако ти се виждат малко парите, не подписваш работа при тоя или който и да е работодател. Има такива тапири в тоя сайт, че направо се изумявам. Ако работодателя ти наруши договора напускаш и го съдиш.

    Коментиран от #69, #71, #76

  • 69 никси

    3 3 Отговор

    До коментар #68 от "РЗС":

    на мен ли ще ми ги обясняваш тия аз сьм си сам работодател и знам много подобре какво значи инедеи да убиждаш по мои адрес и даме свжрзваш с някакви партии ине сьм по голям селянин от тебе много се правиш на горделив такива дато хвьрчьт на високо много лесно падат из имам фирма но гледам да сия развивам не харчьпари за скьпи играчки а гледам да давам хляб на хората за тия пари бих си купил няколко камиона и ще си разширя фирмата
  • 70 Пича

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "БАБЧО":

    Правилно мислиш Баце
  • 71 ГосТ

    2 0 Отговор

    До коментар #68 от "РЗС":

    Пише се размрАзен, "умнико" ;)
  • 72 drum

    2 1 Отговор
    За 5 милиона лева,мерси
  • 73 НАТО

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ако е изкарал парите с честн труд да, НО този 100% не ги е изкарал с честен труд. Син е на посланик на България в чужбина от времето на комунизма, а тогава на такава позиция освен доносници друг не е имал шанс да се докопа. Парите на ограбения ни народ ги харчат ето такива жалкари.
  • 74 user

    3 0 Отговор
    BUGGATI името го казва.Не е за бедни хора

    Коментиран от #75

  • 75 Баба Гицка

    2 0 Отговор

    До коментар #74 от "user":

    Бугати булгари.
  • 76 никси

    1 2 Отговор

    До коментар #68 от "РЗС":

    е тапир за 35 години знаешли колко работодатели мсьм сменил верно си бил голям идиот а во се отнася за ученето сем завьршил вилхемпик ,двг сегашния хенрифорд и големия ми син го завьрши ями кажи като си толкова отворен като напъснеш и кои икьде щете прибере на работа знаешли колко молби има заработа от разни кандидати на тебе маи ти се шаренее нешо вьобще не си в час щото нямаш допир до народа , аз за това си отворих фирма иси бачкам за мен и моето семеиство, от текива долни измекяри като тебе ми се поврьща ти маи живееш в някои друг свят
  • 77 Гошо

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "hmhmhm":

    Не си у час пич .Ако го продаде ше и скара 500000